SX1 jesli nie to co innego??

• 5 Odpowiedzi
  • 772 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 16, 2007, 19:33:44 »
witam
Chce kupic sobie telefon z symbianem lub windowsem. I przegladaja rozne stronki zainteresowal wlasnie mnie SX1 ma on juz swoje lata, ale przy ograniczonych funduszach do max 400zl zabardzo nic ciekawszego nie moge znalesc. Co o nim sadzicie i co innego mozecie mi polecic?? A i dodam jeszcze jedno na kozysc sx1 na allegro ktos sprzedaje je po 329zl nowe co jest bardzo dobra cena ;]

Pozdrawim Tomek666666

*

Offline neomod

• *
  • 58
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 16, 2007, 19:59:55 »
Mialem juz kilka tych siemensow i zawsze chetnie wracam do niego. Mam do niego sentyment. Niestety czesta jego wada jest psucie sie plytki pod klawiatura. Przydatna funkcja jest radio a takze odtwarzacz mp3. Za ta cene mysle ze to jest najlepszy wybor sposrod telefonow z symbianem. Co do innych modelow to mozna by polecic sendo x, niestety trudno go dostac choc to dosyc dobry model.

*

Offline piotrz

• 431
    • http://www.telepolis.pl
  • Sprzęt: Axim x50v, nokia 9300, Siemens Sx1 (zmarł :( )
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 17, 2007, 09:39:16 »
one nie są nowe, tylko z nową obudową najczęściej...nowych już nie ma  :)
A tak w ogóle to jest to boski telefon. mp3 na standardowych słuchawkach jest bardzo dobre, mamy możliwość patchowania telefonu (cristal c2f+)...bateria troszku słaba, bo 1,5-3 dni  :( A po za tym...no słaby aparat troche no i to wszystko z wad  :proud:

Aha, trzeba telefon po prostu trafić- ja kupiłem i mój kolega w tym samym czasie. Używamy ich podobnie, a jemu już mmi padła..

p.s kupiłem go po raz drugi, więc to musi coś znaczyć...do niewielu telefonów się  TAK przywiązałem

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 08, 2007, 17:36:17 »
jestem juz szczesliwym uzytkownikiem SeXyONE i jest poprostu boski moze ta bateria mogla by byc troche lepsza ale przy tak duzym wyswietlaczu i tak nie jest zle ogolnie telefon polecam bardzo bardzo

*

Offline bartsam

• **
  • 249
    • http://sx1.pl
  • Sprzęt: htc hd2; htc kaiser; eten x500+; htc wildfire
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 09, 2007, 16:31:45 »
I jak CI się pisze na niecodziennej jego klawiaturce? :)

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 09, 2007, 17:46:47 »
Cytat: "bartsam"
I jak CI się pisze na niecodziennej jego klawiaturce? :)

bardzo dobrze juz sie przyzwyczailem i teraz jest lepiej niz na zwyklej o ile sie pisze dwoma rekoma bo jedna to za h**a nie idzie  ;)