Programy,teledyski itp.

• 5 Odpowiedzi
  • 942 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline unste

• *
  • 79
Programy,teledyski itp.
« dnia: Marzec 13, 2009, 16:12:32 »
Witam klubowiczow : ) Mam pewne zapytanko. moze juz byl taki watek ale mam pilna sprawe. Mojej dziewczyny tata chce miec jakies teledyski na N95 i szukalem mam pare stron ale z kiepksa jakoscia 3gp :  / mozecie mi podaj jakies stronki z teledyskami z lepsza jakoscia ? :  ) Bede bardzo wdzieczny :  )

*

Offline Tunia

• *
  • 62
  • Sprzęt: HTC Wildfire,Nokia 5800, MDA Pro
Odp: Programy,teledyski itp.
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 15, 2009, 11:49:10 »
jeśli chodzi o teledyski, filmiki, motywy itp., nie wiem czy próbowałeś tutaj klick  jednak jeśli Ci nic nie odpowiada to może konwersja avi na 3gp ?
co do programów to jakie Cie interesują ?

*

Offline Konrad Radwan

• 2583
  • LIONEL HUTZ!
  • Sprzęt: Sony Xperia Z3, Sony Smartwatch 3
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 15, 2009, 12:25:25 »
Wchodzisz na youtube, pobierasz plik w formacie .flv, konwertujesz go do .mp4 lub .3gp, wgrywasz na telefon. Chyba prościej się nie da.

Tak samo nigdy nie zrozumiem osób które pół internetu potrafią przelecieć w poszukiwaniu dzwonków z piosenkami chociażby DJa Remo. Nie łatwiej pobrać całą piosenkę i zrobić sobie z niej dzwonek?  :shock:

*

Offline unste

• *
  • 79
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 15, 2009, 12:42:21 »
znaczy bo tata mojej dziewczyny nie chce samych plikow mp3. tylko wlasnie chce teledyski : O
zkorzystam z tej drugiej opcji czyli bede sciagac z youtube i bede konwertwoal :  )
z zedge juz korzystalem i tam slaba jakos jest wiekszosci filmikow

*

remigiusz.b

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 17, 2009, 22:06:37 »
znaczy bo tata mojej dziewczyny nie chce samych plikow mp3. tylko wlasnie chce teledyski : O
zkorzystam z tej drugiej opcji czyli bede sciagac z youtube i bede konwertwoal :  )
z zedge juz korzystalem i tam slaba jakos jest wiekszosci filmikow

Do konwertowania mogę śmiało polecić program firmy Imtoo, a konkretnie 3gp video konwerter, można sobie ustawić parametry obrazu i dźwięku własne

*

Offline MANKIN

• *
  • 53
  • Sprzęt: Toska G900
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 26, 2009, 09:49:34 »
Spróbuj Total Video Converter, prosty w obsłudze, szybki  i obsługuje sporo formatów ;)