Przeglądarka Net Front nie wykrywa odnośnika na strnie www.

• 2 Odpowiedzi
  • 1686 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline -arturo-

• *
  • 95
  • Sprzęt: TYTN II
« dnia: Styczeń 01, 2007, 16:45:17 »
Mam mały problem z przeglądarką Net Front a mianowicie zalogowałem się na stronie mojego banku ale w głównym menu nie moge wybrać linku gdyz Net Front "czyta" go jako tekst.
Na obrazku, numer "130 000" to link do mojego rachunku na PC po najechaniu myszka na ten numer kursor zmienia sie w "łapke" i moge wejść w odnośnik za to Net Front na telefonie traktuje ten link jako zwykly tekst.

Zauważyłem że na PC w Firefox'ie po wciśnięciu prawym przyciskiem myszy w menu nie pojawiaja sie międzyinnymi opcje "Otwórz odnosnik w nowej karcie" i "otworz odnosnik w nowej zakładce" widocznie nie jest to standardowy link.

Więc czy można w jakiś sposób "zmusić" Net Front do traktowania tego numeru jako odnośnika?
Potrzebna zgoda administracji, polecam poczytać Regulamin.

*

Offline ja456

• 1248
  • Sprzęt: Toshiba G900 & HTC HD2
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2007, 16:48:57 »
Nie wiem czy da się to zrobić - to mnie w netfroncie często też wkurza. Spróbuj zainstalować Operę (płatne), z tą przeglądarką nie miałem problemów na moim koncie w mBanku.
Były: HP h4150, HP 114 i HP rw6815. sklejka

*

Offline -arturo-

• *
  • 95
  • Sprzęt: TYTN II
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2007, 17:39:50 »
Dzieki za odpowiedz, niestety Opera nawet nie dochodzi do momentu wybrania numeru konta, po zalogowaniu sie wyskakuje ekran powitalny i to tyle dalej nie da sie nic zrobic.
Potrzebna zgoda administracji, polecam poczytać Regulamin.