Problem z nokia6600

• 1 Odpowiedzi
  • 553 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z nokia6600
« dnia: Marzec 20, 2007, 13:38:35 »
Witam mam problem odnośnie nokii 6600. Od pewnego czasu nie wiadomo skąd mi się brały komunikaty że jakieś programy zamyka(jakiś addserver czy coś takiego i jeszcze kilka). Nic sie specjalnego nie działo więc się tym nie przejmowałem ale teraz coś mi się dzieje poważniejszgo. Mianowicie jak przychodzą mi smsy to nie mam żanego sygnału i na wyświetlaczu wogóle mi się nie pojawia komunikat że otrzymałem jakąkolwiek wiadomość. To samo jest z sygnałami i z sygnałami też jest taka sprawa że raz mi podaje kto dzwonił a raz wogole jakby sygnału od kogoś nie było. Aha z wiadomościami też jest taka sprawa że co jakiś czas wogóle nie może wysłać wiadomości ponieważ nie ma wystarczająco dużo pamięci. Używam karty więc telefon jest pusty i niczym nie zasyfiony i nie iem co z tym zrobić. Czy jest to wina softu i trzeba go oddać do naprawy żeby wgrali coś tam czy np pomoże tutaj hard reset? Proszę o pomoc Pozdrawiam.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Problem z nokia6600
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2007, 14:41:34 »
ja bym zrobil kopie kontaktow i zaczal od HR, u mnie tez jakas aplikacja wiecznie sie zamykala HR ozdrowil telefon