Problem z Nokią N70

• 1 Odpowiedzi
  • 599 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z Nokią N70
« dnia: Lipiec 28, 2006, 11:10:30 »
Mam taki oto problem z telefonem:
po ok. 30 minutach od włączenia jak lezy bezczynnie i nagle dostane sms i chę na niego odpisac wybierają odpowiedz z menu to mi wyskakuje błąd że za mało pamięci wyłącz zbedne aplikacje w celu jej zwiekszenia. z tym że w tle nie mam nic włączone.to samo jest jak chcę zrobić zdjęcie i zsune tylną klapkę. tel był w serwisie,wgrali nowy soft w wersji 5 i dalej mam to samo. nie chce mi się już go oddawać do nich ponownie i dlatego napisałem tutaj,gdyz może ktoś zna rozwiązanie tego problemu. dodam że po tych 30 minutach to gdzie bym nie chciał w menu wejśc to wywala ten błąd że mało pamięci.

poradzcie coś, robiłem już przywracanie ustawień fabrycznych,nawet kartę formatowałem i dalej nic.

*

Offline janek72

• 256
  • Sprzęt: Nokia E52 (work) HTC HD2 (as PDA)
Problem z Nokią N70
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 28, 2006, 12:08:28 »
Zapisz swoje rzeczy, ktorych nie chcesz stracic, na karte, WYJMIJ karte, zrob "hard reset" (wylacz telefon, wlacz go, trzymajac zielona sluchawke, 3, * jakis czas - najlepiej z pomoca drugiej osoby). Baw sie na golym sofcie (nie wkladaj karty!) , jezeli dalej bedzie to samo, to niestety tylko serwis. Natomiast jezeli bedzie OK, to musisz byc bardziej ostrozny w instalowaniu softu (nie pytam, co tam sobie wgrales).

BTW - w jakiej sieci jestes i jaki masz firmare? *#0000#
Ja mam teraz Orange i
V 3.0546.2.3 18-11-05 RM-84
moze nie najnowszy ale telefon dziala bez zadnych zatrzezen.

Janek