Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Perły z lamusa
Symbian OS
Problem
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Problem
4 Odpowiedzi
600 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PATYK
6
Problem
«
dnia:
Listopad 11, 2005, 13:08:54 »
Mam nokie 6630 ( ale to chyba w sumie niewazne:) ) niedawno dostalem smsa z BAW (bet And Win)wszedłem na ich stronke i wyszedłem. Dalem sobie spokój z tym. Ostatnio telefon wysyłał jakies pakiety i traci mi sie kasa .Przedwczoraj załadowałem za 30 a dzis rano miałem juz 17 zeta bo w nocy kiedy spalem wysyłał mi jakies pakiety danych. Jak mozna to zlikwidowac zeby nie wysyłało bez mojej wiedzy zadnych pakietów i jak mozna z zakładki automatycznej usunac stronki? ( bo takowe własnie z BAW mam w tej zakładce) Bardzo prosiłbym o szybką odpowiedz Dzieki.
Sorki pisałem szybko i nie zwróciłem uwagi ze sa literówki.
--Lukas--
182
Sprzęt: Samsung i8000, MDA II, SE K770i
Problem
«
Odpowiedź #1 dnia:
Listopad 11, 2005, 13:23:00 »
Zanim zaczniesz tworzyc nowe tematy na forum to naucz sie pisac, albo zmien klawiature, bo naprawde ciezko Cie zrozumiec. Slowa: włąsnei, zakłądki, prosiłbymo, pakieów, przerd, chbya, sobei, załaowałem, teefon i wiele innych nic mi nie mowia
PATYK
6
Problem
«
Odpowiedź #2 dnia:
Listopad 11, 2005, 13:48:12 »
juz chyba doszedłem do tego co to powodowało... Przesłano mi niby gre przez bluetootha warrior cos tam. a te pliki byly zainfekowane wirusem i zapewne on to powodował. Wie moze ktos co to za wirus rozsyłany w pliku meswarrior czy cos w tym stylu?? I czy on moze powodowac wysyłanie samoczynne MMSów?
samsa
123
Problem
«
Odpowiedź #3 dnia:
Listopad 11, 2005, 17:46:26 »
Najprędzej to wirus commwarrior:
http://www.f-secure.com/v-descs/commwarrior.shtml
Zbieżność nazw przypadkowa?
I też rozsyła mmsy "w Polskę" - oczywiście wraz ze swoją kopią. :-D
Całkiem niedawno ukazał się pierwszy darmowy program do dezynfekcji komórki (symbian OS 6.1, 7.0, 8.0):
http://www.mobile88.com/forum_2000/forum_posts.asp?TID=4172&PN=1&get=last
Jeśli go jeszcze nie usunąłeś, skorzystaj z linku powyżej. Może się uda (nie wiem, nie testowalem) ...chyba że wolisz nabijać kieszeń opowi za wysyłane mmsy
Pozdrawiam!
PATYK
6
Problem
«
Odpowiedź #4 dnia:
Listopad 12, 2005, 00:13:20 »
serdeczne dzieki za pomoc !!!
Drukuj
Strony: [
1
]