problem strasznie wiesza nokie e50

• 4 Odpowiedzi
  • 660 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem strasznie wiesza nokie e50
« dnia: Październik 10, 2007, 22:37:36 »
czy jest w tym telefonie taka mozliwosc zmienienia sybiana a mam teraz z orenga i strasznie zle smiga wiesza sie jak ktos ma jakies namiary do prosze pozdro

*

Offline piotrz

• 431
    • http://www.telepolis.pl
  • Sprzęt: Axim x50v, nokia 9300, Siemens Sx1 (zmarł :( )
Odp: problem strasznie wiesza nokie e50
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2007, 19:51:57 »
było o tym wymbiana nie wgrasz innego możesz uaktualnićsoft za pomocą nokia software updater. za pomocą kaabla usb z zestawu i tego programu.

*

Offline 8minut

• 22
  • Sprzęt: N95
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 19, 2007, 14:07:24 »
czy jest w tym telefonie taka mozliwosc zmienienia sybiana a mam teraz z orenga i strasznie zle smiga wiesza sie jak ktos ma jakies namiary do prosze pozdro

Możesz jedynie pozbyć się Orange Menu wgrywając oprogramowanie raz jeszcze. Wszystko bardzo ładnie zostało opisane na innym polskim forum dotyczącym Symbiana. Niestety nie wiem czy mogę tutaj podać odnośnik.
Pozdrawiam,
8minut

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 19, 2007, 21:43:33 »

Możesz jedynie pozbyć się Orange Menu wgrywając oprogramowanie raz jeszcze. Wszystko bardzo ładnie zostało opisane na innym polskim forum dotyczącym Symbiana. Niestety nie wiem czy mogę tutaj podać odnośnik.

Mozesz podać odnosnik, jak cos to bedzie na mnie.

*

Offline 8minut

• 22
  • Sprzęt: N95
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 29, 2007, 12:49:48 »

Mozesz podać odnosnik, jak cos to bedzie na mnie.
Poszło na PW.
Pozdrawiam,
8minut