0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
czy jest w tym telefonie taka mozliwosc zmienienia sybiana a mam teraz z orenga i strasznie zle smiga wiesza sie jak ktos ma jakies namiary do prosze pozdro
Cytat: snupi234 w Październik 10, 2007, 22:37:36czy jest w tym telefonie taka mozliwosc zmienienia sybiana a mam teraz z orenga i strasznie zle smiga wiesza sie jak ktos ma jakies namiary do prosze pozdroMożesz jedynie pozbyć się Orange Menu wgrywając oprogramowanie raz jeszcze. Wszystko bardzo ładnie zostało opisane na innym polskim forum dotyczącym Symbiana. Niestety nie wiem czy mogę tutaj podać odnośnik.
Cytat: 8minut w Październik 19, 2007, 14:07:24Cytat: snupi234 w Październik 10, 2007, 22:37:36czy jest w tym telefonie taka mozliwosc zmienienia sybiana a mam teraz z orenga i strasznie zle smiga wiesza sie jak ktos ma jakies namiary do prosze pozdroMożesz jedynie pozbyć się Orange Menu wgrywając oprogramowanie raz jeszcze. Wszystko bardzo ładnie zostało opisane na innym polskim forum dotyczącym Symbiana. Niestety nie wiem czy mogę tutaj podać odnośnik.Mozesz podać odnosnik, jak cos to bedzie na mnie.