poszukuje GPS softu do S60 a'la outdor'owy GPS

• 4 Odpowiedzi
  • 613 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 03, 2006, 13:30:55 »
tzn miałem kiedyś GPS Magellan typowo outdore'owy w którym był kompas, możliwość zapisywania marszruty (tracklog), punktów POI, pokazywał drogę do celu w linii prosej, czas dotarcia do celu, wysokość nad poziomem morza itd. Chciałbym mieć cos takiego na swojej nokii 6630. Słyszałem kiedyś że coś takiego istnieje, a nawet można tam wprowadzać poskanowane mapy. będę wdzięczny za podpowiedź czego szukać i jak tego używać. z góry dziękuje i pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 03, 2006, 13:45:25 »
SmartComGPS. Znajdziesz go, jak i mapy, na sx1.pl ;)
A takto jeszcze polecam tomtoma ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 03, 2006, 13:50:09 »
tomtom nie nadaje się w terenie, brak dróg, szcieżek leśnych no i to cholerne przyciąganie kursora do najbliższej drogi. nie wspomne że chyba się nie da zapisywać ścieżek.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 03, 2006, 15:21:07 »
tomtom nie nadaje się w terenie, brak dróg, szcieżek leśnych no i to cholerne przyciąganie kursora do najbliższej drogi. nie wspomne że chyba się nie da zapisywać ścieżek.

*

Offline samsa

• **
  • 123
Re: poszukuje GPS softu do S60 a'la outdor'owy GPS
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 04, 2006, 14:34:35 »
Cytat: "michal_olk"
miałem kiedyś GPS Magellan typowo outdore'owy w którym był kompas, możliwość zapisywania marszruty (tracklog), punktów POI, pokazywał drogę do celu w linii prosej, czas dotarcia do celu, wysokość nad poziomem morza itd.

Witam!
Wszystko to znajdziesz w aplikacji BlueSkyGPS. Trial do pobrania tutaj