Polski soft do nokii communicator 9500!!!

• 4 Odpowiedzi
  • 932 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 06, 2005, 03:57:45 »
Witam.
Przebywam obecnie w Usa i zakupilem tu nokie 9500.Niestety posiada ona tylko 2 jezyki do wyboru:angielski i holenderski(chyba).Zależaloby mi na polskim menu w tym komunikatorku.Czy możecie doradzic jak to zrobic??Czy musze z nim jechac do serwisu nokii czy poradze sobie z tym problemem sam??Z gory dziekuje za informacje. :))

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2005, 04:23:10 »
niestety chyba nie ma pelnej lokalizacji do niego - mozesz jedynie nabyc lokalizacje czesciowa, ktora pozwoli ci wprowadzac polskie znaki oraz odczytywac polskie fonty w dokumentach (przynajmniej tak wynika z opisu)

http://www.psiloc.com/index.html?id=251

PsiLoc jest tego producentem wiec masz tu najnizsza cene - na wszystkich portalach internetowych jest juz cena wyzsza - np. w pocketgear o 5 EUR czyli 50%

*

reboot

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2005, 10:40:47 »
lipciopda: ale jemu chyba nie chodzilo o wprowadzanie polskich znakow, ale na polskim menu ;)

maniek990: jesli chcesz miec polskie menu, to przejdz sie do serwisu Nokii i za odpowiednia oplata wgraja Ci polskie menu :)

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2005, 10:47:44 »
a gdzie z mojej odpowiedzi wnioskujesz, ze nie wiem o co mu chodzilo?

pytal czy poza serwisem nokii jest jakas metoda - odpisalem "niestety chyba nie ma pelnej lokalizacji... jest czesciowa"

:))

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 06, 2005, 14:46:31 »
dzieki za info - czyli jednak bez serwisu nokii sie nie obejdzie. myslalem ze mozna caly soft sciagnac z netu i wgrac samemu, ewentualnieze jest jakas aplikacja spolszczajaca menu w tej nokii.
czy moze orientujecie sie w jakiej cenie mozna wgrac w polsce menu? moze taniej byloby w usa? :)