P910i jakie dokładnie karty działają?

• 4 Odpowiedzi
  • 972 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« dnia: Czerwiec 19, 2005, 11:38:00 »
Witam.
Jestem juz szczesliwym posiadaczem p910i i niestety zawiodłem sie na cenie kart:/
Zamierzam kupic 1GB, jaką dokładniej polecacie i moze jakis adresik stronki atrakcyjnymi cenami owych kart?
Jakie dokładnie firmy obsluguje.
Moze jakis link rowniez do stron z grami... - opisami ewentualnie.
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 08, 2005, 00:30:34 »
hej. wlasnie mam zamiar w prz tygodniu kupic p910i. Powiedz mi cos o nim. Warto go nabyc? Bedzie mnie kosztował prawie 700,- wiec zbieram info na jego temat. Jak ekran, polifonia, mp3(czy mp3 wystepuje tez jako dzwonek?), bateria, i cala reszta mozliwosci. Wady i zalety. Bede bardzo wdzieczny. Niestety nie wiem nic na temat kart i ich ewentualnych cen. Pewnie mnie tez to czeka. Marcin

[Dodano: 2005-07-08 00:31:04]
hej. wlasnie mam zamiar w prz tygodniu kupic p910i. Powiedz mi cos o nim. Warto go nabyc? Bedzie mnie kosztował prawie 700,- wiec zbieram info na jego temat. Jak ekran, polifonia, mp3(czy mp3 wystepuje tez jako dzwonek?), bateria, i cala reszta mozliwosci. Wady i zalety. Bede bardzo wdzieczny. Marcin

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 11, 2005, 00:22:32 »
karty obslugiwane to memory stick duo i memory stick pro duo, na stronie sandiska jest lista kompatybilnosci-polecam przejzec

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 11, 2005, 11:38:40 »
własnie nabyłem p910i. Mozna by rzec ze aparat naprawde ma mozliwosci i jestem bardzo zadowolony. duza pamiec, dosc jasne menu, full opcji, itd... Mam jednak problem z instalacja z kompem. On poprostu "nie widzi" phona. A robiłem wszystko jak trzeba (tak mi sie przynajmniej wydaje). Po podłaczeniu nawet bez odpalonej płytki powinien zareagowac a tu klops. Co prawda zielone swiatełko zapala sie w stacji usb ale nici z komunikacji. Czy cos przeoczyłem?

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 31, 2005, 13:48:44 »
Ostatnio nabylem pamieci San Disk 512MB MS Pro Duo i chodza bez problemu w P900 przerobionym do P910a i tak samo w P910i.

pozdrawiam...