nokia 6630, tomtom mobile 5 i odbiornik gps

• 9 Odpowiedzi
  • 1347 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 25, 2006, 15:30:13 »
Witam. Posiadam program Tomtom Mobile 5 z Europejskimi mapami. Niestety nie mam pojęcia jak odpalić ten program na swoim telefonie (w temacie). Oprogramowanie zdobyłem legalną drogą lecz nie jest ono oryginalne. Mógłbym prosić o pomoc? Może być na e-maila. Pozdrawiam

*

Offline duskerini

• 649
    • http://www.tunio.info
  • Sprzęt: HP 6510, palmT|T, n6600
Re: nokia 6630, tomtom mobile 5 i odbiornik gps
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2006, 16:19:30 »
Cytat: "illnoiz"
Oprogramowanie zdobyłem legalną drogą lecz nie jest ono oryginalne

taka mala dygresyjka: to w koncu legalne czy nie oryginalne? bo to wzajemnie sie wyklucza :)

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
Re: nokia 6630, tomtom mobile 5 i odbiornik gps
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 25, 2006, 16:23:52 »
Cytat: "duskerini"
Oprogramowanie zdobyłem legalną drogą lecz nie jest ono oryginalne

taka mala dygresyjka: to w koncu legalne czy nie oryginalne? bo to wzajemnie sie wyklucza :)

Dokladnie. Najpierw wyjasnij o co w tym wszystkim chodzi  :?:

wyjasnienie
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 25, 2006, 16:45:17 »
Wujek kupił i mi skopiowal w taki sposob ze nie wiem jak uruchomic ;) Jejku nawet jak nie oryginalne, niemozecie wytlumaczyc?

*

Offline Kulek

• 21
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 25, 2006, 17:39:38 »
Poprostu pliki musisz skopiwoac na karte tylko nei do folderu zadnego tylko poprsotu na karte bo inaczej tel nei widzi programu...

Ja mam pytanko gdzie powinien byc folder voices zeby program je widzial??? I czy ktos moglby mi wyslac polskich lektorow??

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Re: wyjasnienie
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 25, 2006, 18:16:01 »
Wujek kupił i mi skopiowal w taki sposob ze nie wiem jak uruchomic ;)

No więc nie nabyłeś legalnie, tak jak początkowo twierdziłeś, a jesteś zwykłym paserem  :evil:

Cytat: "Kulek"
I czy ktos moglby mi wyslac polskich lektorow??

Następny amator darmochy  :?:  :evil:

Polskich lektorów masz na ostatniej płycie (chyba 6). Pisze chyba, bo sam nie używam TTN.

paser
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 25, 2006, 19:20:32 »
"nastepny amator darmochy" - czlowieku na jakim Ty swiecie zyjesz? bycmoze Twoj tata ma na tyle pieniedzy zeby wszystko oryginalne kupic, ale mnie nawet nie stac na windowsa, a co dopiero na reszte softu. Dzieki za pomoc

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 25, 2006, 22:14:18 »
Chłopcze, to, że Ciebie na coś nie stać nie jest argumentem, który usprawiedliwia kradzież lub paserstwo (mnie na Lexusa też nie stać - choć chciałbym mieć RX 400h i jakoś go jeszcze nie ukradłem).
Co więcej, nawigacja sateliterna chyba nie jest artykułem pierwszej potrzeby, bo musiszmieć do niej:
1) pocketa lub komórkę
2) GPS
3) samochód, a każda z tych rzeczy jest droższa od Windowsa - ciekawe skąd je masz?

Co do stanu finansów moich rodziców - daj sobie na wstrzymanie, bo jestem w takim wieku, że sam zarabiam na swoje utrzymanie.

No i na zakończenie - czytałeś regulamin forum? Tu się nie wymieniamy piratami, a przestępcom dziękujemy.

*

silentjob

« Odpowiedź #8 dnia: Luty 25, 2006, 22:23:29 »
To, że używasz nielegalnego oprogramowania nie jest jednoznaczne z tym, że musisz się tym chwalić. Radzę się powstrzymać i raz jeszcze dokładnie przestudiować regulamin forum, takie zachowania nie są tutaj tolerowane. Zrozumiano :?:

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 25, 2006, 22:40:22 »
Myślę że dalsza dyskusja nie ma sensu. Zamykam