A probowales z tego dzwonic?To dziala w tzw half duplex i raczej do normalnej rozmowy sie nie nadaje...Nie bede sie wdawal w polemike z takim ostrym jak skalpel umyslem....Mnie chodzilo w tym watku o aplikacje firmy skype .Tej i tylko tej /Nie chce udowadniac niczego nikomu tak jak ty kolego tylko zebrac informacje...Jesli twoja opinja na temat skypa jest taka jak napisales ..ze to "gowno" to po kiego ........sie na ten temat wypowiadasz...Zeby blysnac swoja elokwencja?No to zablysnales! Brawo.Zapisz sobie 10 punktow i bonus.Ty masz jakies gwiazdki a ja jestem nowy...ale to czy ty masz gwiazdki czy gumowe kaczuszki to mnie wali jak zeszloroczny snieg..Udowadniaj swoje racje komus kogo te wywody interesuja.
Wiesz, Ty masz jakiś problem, ewidentnie, nabierz powietrza w płuca i powoli wypuszczaj

dobrze, że PO CHWILI dopisałeś na dole o co ci biega, teraz każdy wie, o co chodzi i zapewne da sobie spokój z dyskusją, skoro sam odpowiedziałeś sobie na wszystkie zadane pytania
AMEN
P.S.
a jak chcesz poznać doświadczenia innych związane z nierozpowszechnianym oryginalnym softem Skype na Symbiana to się nim podziel, bo jak mi się wydaje, dostęp do niego jest mocno ograniczony.
nie sądzę, by to kwalifikowało się pod piractwo banowane na tym forum, bo staramy się jedynie testować coś, czego teoretycznie nie ma i jego działanie na naszych telefonach jest mocno wątpliwe...chyba, że się gdzieś mylę po drodze...