zeby skonfigurować gprs i wap dostałem od nich smesy uaktułalniłem punkty dostepu teraz jak próbuje sciagnać lub właczyć gprs pisze "Usługi odmowa dostepu"(...)
nastepny bład to ze wiekszość aplikacji które wgrywałem nie dają sie otworzyć pisze bład systemu!!
Prosze o pomoc!!
1. A czy w ogóle masz uaktywniony gprs? :>
Najprościej sprawdź sobie na e-boku, w usługach i ustawieniach dla telefonu, czy jest ona zaabonowana dla Twojego nru telefonu...
Jeśli to jest ok, spróbuj raz jeszcze ściągnąć i zapisać w telefone ustawienia konfiguracyjne:
http://www.plusgsm.pl/uslugi/internet_i_transmisja_danych/wap/konfiguracja_zdalna/2. Emulatora n-gage na N3660 nie masz co szukać. Być może da się uruchomić pod 3660 jakieś gry z n-gage, chociaż z uwagi na b. małą ilość ramu nie spodziewałbym się zbyt wiele.
3. N3660 jest na Symbian OS v6.1 - to wczesna wersja tego ciągle rozwijającego się systemu - nie ma się więc co dziwić, niestety, nie wszystkie aplikacje będą działać na tym modelu (zwłaszcze te nowsze i tym bardziej sygnowane dla słuchawek posiadających wyższe numery wersji tego systemu operacyjnego).
Pozdrawiam!