Nokia n70. Problemy z galeria !!!

• 4 Odpowiedzi
  • 982 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 20, 2006, 00:44:04 »
Witam posiadam  karte gwarancjna do Noki n70 ale nie mam na niej daty zakupu . Czy oni te daty daty jakos dokladnei sprawdzaja czy moge sobie wpisac byle co bo chce wymienic oprogramowanie na nowsze bo podczas ogladanai zdjec lub filmów w galeri telefon sam z niej wychodzi i wraca do ekranu glownego. Czy też macie cos takiego ? Moja wersja softu V 2.0537.1.7

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 20, 2006, 01:10:49 »
Pierwsze proponowalbym [PIRACTWO]/Artyku%B3y/FAQ/Jak_sformatowa%E6_telefon?/]format[/url].

A co do karty - popros ich to sami ci dopiszą ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 20, 2006, 01:18:53 »
ta tylk oze telefon byl kupowany w poznaniu a ja mieszkam w gdynia i skad niby w salonie noki maja wiedziec kiedy ten telefon byl kupiony skoiro sa mtego nie wiem a czy to bedzie problem jesli sam wpisze jakas date ? a co do telefonu to karta byla sformatowana pozatym niechce tego ponawiac bo juz troche rzeczy na nia pozgrywalem . no ale jesli zmaina softu nie pomoze to sformatuje karte i w ogole caly tel. ale wydaje mi sie ze to wina softy ktory jest z wrzesnia ubieglego roku :)

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 20, 2006, 01:40:12 »
Cytat: "Ptaku"
ta tylk oze telefon byl kupowany w poznaniu a ja mieszkam w gdynia i skad niby w salonie noki maja wiedziec kiedy ten telefon byl kupiony skoiro sa mtego nie wiem a czy to bedzie problem jesli sam wpisze jakas date ? a co do telefonu to karta byla sformatowana pozatym niechce tego ponawiac bo juz troche rzeczy na nia pozgrywalem . no ale jesli zmaina softu nie pomoze to sformatuje karte i w ogole caly tel. ale wydaje mi sie ze to wina softy ktory jest z wrzesnia ubieglego roku :)
ale data to najmniejszy problem! albo cie spytaja kiedy kupiony, to powiesz ze tydzien temu, albo wpisza dzisiejsza date.. nie bedzie z tym problemu :)

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 24, 2006, 19:03:32 »
date masz na paragonie lub fakturze .. bez tego gwarancja niewazna ...
a tak pozatym to proponuje format i od nowa ... cos pokopales ...