Nokia 9300i a dzwiek stereo

• 1 Odpowiedzi
  • 596 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

damist

Nokia 9300i a dzwiek stereo
« dnia: Listopad 16, 2007, 17:23:01 »
Witam. Tak z ciekawosci dziś pożyczyłem od kolegi zestaw słuchawkowy z nokii expres music czy jak to tam sie zwie i zdziwilem sie bardzo ze nie bylo dzwieku stereo w sluchawkach. Czyzby kolejna nokia na symbianie bez stereo?
Napisane: Listopad 14, 2007, 20:53:49
A więc odpowiem sam sobie na pytanie. A brzmi ono :
Tak ten telefon ma mp3 stereo :)
Zestaw sluchawkowy , ktory patrzyłem pochodzil od szmelcu zwanego Nokia 5200 i temu nie było stereo. Po podłączenie słuchawek z Nokia n70 dzwięk jest na wysokim poziomie i nawet dziala w stereo kazdy dodatkowo dograny odtwarzacz.

*

remigiusz.b

Odp: Nokia 9300i a dzwiek stereo
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 07, 2008, 22:20:38 »
Witam. Tak z ciekawosci dziś pożyczyłem od kolegi zestaw słuchawkowy z nokii expres music czy jak to tam sie zwie i zdziwilem sie bardzo ze nie bylo dzwieku stereo w sluchawkach. Czyzby kolejna nokia na symbianie bez stereo?
Napisane: Listopad 14, 2007, 20:53:49
A więc odpowiem sam sobie na pytanie. A brzmi ono :
Tak ten telefon ma mp3 stereo :)
Zestaw sluchawkowy , ktory patrzyłem pochodzil od szmelcu zwanego Nokia 5200 i temu nie było stereo. Po podłączenie słuchawek z Nokia n70 dzwięk jest na wysokim poziomie i nawet dziala w stereo kazdy dodatkowo dograny odtwarzacz.

Obsługa stereo w telefonach nokiach jest zależn od specjalnego protokołu który nie występuje niestety w wszystkich modelach :-(