Korzystam obecnie z N6230i + hx2410 ale zastanawiam się nad wymianą samego telefonu na 9300 lub 9300i (z palmtopa raczej do pewnych zastosowań nie zrezygnuję) Miałem 9300 2 dni, telefonik fajny, dużo funkcji i co najważniejsze nie jest olbrzymi (miałem MDA PRO), natomiast co mnie nurtuje:
1. W 9300 internet przez EDGE ciągnął się straszliwie i oprócz tego przeglądarka od razu otwierała animacje i niestety nie potrafiłem tego wyłączyć. Strona PDA Clubu nie otwierała mi się wogóle, strona naszego forum otwierała się kilka minut wraz z reklamami

Czy w tych urządzeniach to tak jest czy ja coś robiłem źle, Allegro i inne stony tak samo. Czy w wersji 9300i jest również tak samo czy coś lepiej ?
2. Jak mozna rozwiązac sprawę RedFisha (za wyjątkiem html bo to całe mnóstwo plików)
3. Czy są problemy z synchronizacją z Outlookiem
4. Może jest jakieś inne wyjście jeżeli chodzi o telefon z funkcjami palmtopa ? Nie bawiłem sie dotychczas tylko Treo - może to by było rozwiązanie dla mnie? Boję się tylko że on wielkościa jest zbliżony do 6515 a to trochę już za duży sprzęt