Nokia 9210i - problemy z .pdf-ami

• 5 Odpowiedzi
  • 678 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline fog

• 3
« dnia: Marzec 27, 2006, 01:37:10 »
Witam wszystkich sluchaczy a wlasciwie ogladaczy tego forum :). Mam problem, ktoory prawdopodobnie mozna łatwo roazwiazac ... jednak nie mam pomyslu.
Chodzi o aplikacje acrobat for symbian os... Dlaczego pliki wykrecona na .pdf-y w windowsie są niemiłosiernie mieszane i deformatowane gdy czytam (a wlasciwie tylko prbuje to robic :) ) w aplikacji for symbian os ?

Pozdrawiam i dziękuje za ewentualna pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2006, 09:19:10 »
fog Cóz 9210 to niezły staruszek. Raczej polecałbym export tekstu z pdf do txt i w tej postaci dopiero czytanie go na 9210.

*

Offline fog

• 3
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2006, 11:36:15 »
Witaj, faktycznie telefon do najmlodszych nie nalezy. Jest jednak w niezlej kondycji fizycznej, dobra tasma obudowa etc... Jestem z niego b. zadowolony lecz brakuje mi tylko możliwosci normalnego czytania pdf-ow. Kolega ma 9300i i ma podobny problem wiec wydaje mi sie ze jest to problem raczej natury softowej niz modelu telefonu a tym bardziej jego wieku.... dziekuje za kontakt, mam jednak nadzieje, ze znajde jakas odpowiedz na to pytanie. Pozdrawiam Cie serdecznie.

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 27, 2006, 12:00:55 »
Wiesz za żadne skarby nic bym nie ujął 9210 ! (zresztą mam ją do tej pory). Ale niestety nie bardzo one nadają siędo czytania PDFów, z tego co pamiętam, bo moja już od dawna robi za eksponat w kolekcji.

*

Offline fog

• 3
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 27, 2006, 12:08:30 »
HHmmm alez absolutnie, nie odebralem Twojej wiadomosci jako chec ujmy mojej nokii :) Czyli reasumujac - jest to raczej wina wydajnosciowa tej komoory.... hmmm. Mam pytanie w takim razie a wyzsze modele tego telefonu: czy w seriach 9300 i 9500 nie ma takich problemoow?
Moze faktycznie trzeba bedzie nabyc nowy a od komunikatora juz raczej nie odejde :)
Pozdrawiam.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 01, 2006, 23:51:22 »
Cytat: "fog"
HHmmm alez absolutnie, nie odebralem Twojej wiadomosci jako chec ujmy mojej nokii :) Czyli reasumujac - jest to raczej wina wydajnosciowa tej komoory.... hmmm. Mam pytanie w takim razie a wyzsze modele tego telefonu: czy w seriach 9300 i 9500 nie ma takich problemoow?
Moze faktycznie trzeba bedzie nabyc nowy a od komunikatora juz raczej nie odejde :)
Pozdrawiam.

ja narazie tylko w 2 plikach pdf mialem na 9300 problemy, ale to byla kwestie (chyba)doysc zlozonej struktury tychze plikow, reszta wyswietlala sie ok