Tak, adres który nie działa - weź lepiej zobacz co zapodajesz ok? O co masz pretensje? Szukałem rok temu - może poszukaj teraz sprawnego linka, ok? Od czego jest forum? Kto pyta nie błądzi!
Weź także pod uwagę, iż są to pliki oficjalne [Nokia] i niedostępne na ich stronie - paradoks.
"W szczególności spotykane prawie codzienne pytania na które odpowiedź każdy może znaleźć w googlach lub FAQ-u czy też dzialu dla początkujących potrafi powalić."
To jest coedzienne pytanie, tak? Pokażesz mi zeszło tygodniowy post z tym tematem?
"Ja ten plik sciagalem kikakrotnie - ostatnio chyba rok temu - akurat nie nie moglem znaleźć w soim archiwum domowym - co zrobilem -po prostu wpisalem w wyszukiwarce - i znalazlem - nie pisałem o tym na forum że czegoś nie mogę znaleźć . "
Tak, jak pisałem wyżej - spróbuj znaleźć teraz skoro takie to proste, oczywiste i banalne.
"Odwołuję się do poprzedniego posta - sprawdzilem że istnieje w wyszukiwarce - doszedłeem do pewnego miejsca i podalem adres w odpowiedzi w poście rozpoczynającym wątek "
Jeżeli zapodaje się linki - trzeba sprawdzać, co się komu przekazuje - jeżeli się nie sprawdza - lepiej sobie odpuścić.
Aha...
"Ale to nie ja poszukuję tego pliku , nieprawdaż ?"
"( wskazywanie komuś dokładnego pliku i sprawdzanie to już chyba przesada na forum)"
Sam sobie przeczysz - dlaczego odpisałeś na mojego posta, skoro jest to przesada?