nokia 6670 i pare pytań

• 4 Odpowiedzi
  • 947 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nokia 6670 i pare pytań
« dnia: Luty 21, 2006, 13:07:59 »
1. Co moze byc przyczyna ze czasem mi sie zdaza ze ktos do mnie dzowni i odrazu go wywala .. Dostaje odrazu smsa kto dzownil. nie mam pojecia co moze byc przyczna. Mam telefon w Plusie
2. Czy sciagajac simlocka trace gwarancje ?
3. Jaka byscie polecali przegladarke do stron WWW w Noki. Dzis pierwszy raz testowalem. Opera mini vs netfron. Strona www.ogame.pl . Na operze jako tako to wygladalo i czasowo duzo lepiej i wygladowo. Zato netfron praktycznie nic nie zrobilem bo chyba zle wyswietlalo strone. (netfront standardowy dostarczony na pamieci) Wiec nei wiem czy wina konfiguracji czy programu. Prosze o porade

Pozdrawiam

*

Offline xpablo

• 1294
Re: nokia 6670 i pare pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2006, 14:19:37 »
Cytat: "DukeOfContention"
1. Co moze byc przyczyna ze czasem mi sie zdaza ze ktos do mnie dzowni i odrazu go wywala .. Dostaje odrazu smsa kto dzownil. nie mam pojecia co moze byc przyczna. Mam telefon w Plusie

Czasmi czy zawsze  ? Masz tel w abonamencie ?

2. Czy sciagajac simlocka trace gwarancje ?

Tak.

3. Jaka byscie polecali przegladarke do stron WWW w Noki. Dzis pierwszy raz testowalem. Opera mini vs netfron. Strona www.ogame.pl . Na operze jako tako to wygladalo i czasowo duzo lepiej i wygladowo. Zato netfron praktycznie nic nie zrobilem bo chyba zle wyswietlalo strone. (netfront standardowy dostarczony na pamieci) Wiec nei wiem czy wina konfiguracji czy programu. Prosze o porade

Chyba sam Sobie odpowiedzałeś. Skoro Opera dzaiła OK z ogame to po co dalej kombinować?

Pozdrawiam

My również.

Re: nokia 6670 i pare pytań
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2006, 23:37:50 »
Cytat: "DukeOfContention"

Czasmi czy zawsze  ? Masz tel w abonamencie ?

Czasami ale nie za czesto.. Jest to bardzo irytujace .. Np czekam na telefon.. trzymam go nawet w rece a ktos dzwoniacy slyszy "abonent czasowo niedostepny" a ja dostaje smsa ze ktos probowal sie dodzwonic. Co do pytania to mam tel w abonamencie. Zeby rozwiac watpliwosci zasiegowe mieszkam na Slasku i mam pelen zasieg wiec nie powinno to byc problemem.

A co do przegladarki to pytalem o ogolna ocene uzytkownikow. Jak Wy sadziecie. Ja dalem tylko maly przyklad.

*

Offline bret

• 1964
nokia 6670 i pare pytań
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 23, 2006, 03:14:09 »
A o jakim telefonie w ogóle mówimy? Wywalanie rozmówcy - o ile nie ma problemu z zasięgiem lub innych problemów sieci, a telefon jest sprawny - może wskazywać że warto zrobić update firmware.

nokia 6670 i pare pytań
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 23, 2006, 20:06:34 »
masz w temacie o jakim telefonie mowa  (nokia 6670)... Co do telefonu czy jest sprawny.. hmm ma miesiac to powinien byc . a firmware to chyba mam najnowszy jaki jest.. z tego co mi wiadomo.