Witamy na forum,
Instalacja aplikacji możliwa jest przy pomocy
PC Suite, czytnika kart pamięci (wystarczy skopiować na kartę pamięci plik aplikacji (nazwa_aplikacji.sis) i odpalić go w telefonie przy pomocy jakiegoś menedżera plików, lub można go przesłać via Bluetooth do telefonu (w tym przypadku, jeśli zetkniesz się z blokadą przesyłania takich plików, będziesz musiał wcześniej zmienić rozszerzenie pliku - to taki pseudo system bezpieczeństwa, możliwy w tym przypadku, bardziej upier**** niż zabezpieczający cokolwiek). Również z samym PC Suite możesz łączyć się przez kabel USB lub Bluetooth. Możesz przy pomocy PC Suite również zsynchronizować stary telefon z Outlookiem (chyba - nie mam bladego pojęcia o 6230), a następnie zsynchronizować Outlooka z nowym telefonem. Alternatywa to np. eksport kontaktów z Outlooka do formatu vcf (nie próbowałem, ale powinno to być możliwe) i następnie import tego pliku do 6680 przy pomocy aplikacji
Best vCard (freeware). Lub właśnie Oxygen - choć coś mi się zdaje że musiałeś użyć dwóch wersji, bo 6230 to nie jest telefon symbianowy.
jaki najlepszy program jest do tej noki
Najlepszy do czego? Sorry, nasz jasnowidz ma akurat wychodne

. Tymczasem zapraszam do zapoznania się z
listą dostępnych aplikacji.
gdzie znales jakies informacje na ten temat
Zapraszam do
sekcji Series 60 oraz na
forum (polskie i angielskie) w serwisie My-Symbian.com. I rzecz jasna do wizyt tutaj - w razie czego postaramy się pomóc

.