Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Perły z lamusa
Symbian OS
Co sądzicie o Nokii N91?
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Co sądzicie o Nokii N91?
6 Odpowiedzi
960 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pieszy
226
Co sądzicie o Nokii N91?
«
dnia:
Maj 12, 2005, 21:37:13 »
http://www.telefon.pl/modules.php?name=_News&file=article&sid=2261
Co o tym sądzicie?
Proszę o opinie...
Cena w polsce, zainteresowanie itd
Będą wogóle jacyś chętni na ten sprzęt przy cenie oscylującej w okolicach 2000zł? Proszę o jak najwięcej opini na temat takiego kombajna
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.pl
Studio Reklamy PiMolti -
www.pimolti.pl
lkluj
44
Co sądzicie o Nokii N91?
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 13, 2005, 09:40:43 »
Myślę, że o ile super sprawą jest wbudowane Wi-Fi, o tyle przy ekranie o rozdzielczości typowej dla Series 60 ciężko będzie się nim cieszyć. Podejrzewam też stosunkowo niski czas pracy na bateriach. Poza tym hmmm... 4GB to nie jest tak dużo na muzykę. Ale z pewnością Nokia będzie potrafiła zrobić z N91 bestseller
Adrian_U
329
Co sądzicie o Nokii N91?
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 13, 2005, 10:16:08 »
Dla mnie dysk twardy wbudowany w PDA to super sprawa. Juz od dawna pamiec oferowana przez karty pamieci jest dla mnie niewystarczajaca.
Szkoda ze nie ma jeszcze palmtopow z wbudowanym HDD.
Ta Nokia moze byc jednoczesnie przenosnym dyskiem twardym, PDA, mp3 playerem, playerem rowniez do filmow. Pomysl uwazam za dobry.
Najwieksza wada to pewnie rozmiary, masa i czas pracy na bateriach.
SnowBizz
76
Co sądzicie o Nokii N91?
«
Odpowiedź #3 dnia:
Maj 13, 2005, 11:22:23 »
Najwieksze wady to to ze zapewne jest na Symbianie a nie Windowsie Mobile wiec raczej nie jest to jakis hicior
Mam poprostu uprzedzenie do wszystkiego co ma Symbiana bo jak mam wywalic kolo 2000zl na ta Nokie to wole MDA2 + karta sd 2GB a mozliwosci znacznie wiecej.. Na palmie zrobisz wszystko a na tej Noki nie za wiele.. pozazatym ten ekranik to tez nie jest rewelacja..
Adrian_U
329
Co sądzicie o Nokii N91?
«
Odpowiedź #4 dnia:
Maj 13, 2005, 11:37:44 »
Wiesz, w kwestii funkcjonalnosci rowniez wole PocketPC - zdecydowanie.
Ale do dzwonienia wole Symbiana - lepsza polonizacja, polski T9.
A poza tym, nie nosilbym w kieszeni spodni MDA II, czy MDA III, a moge spokojnie nosic N7610 (kontakty, zadania, kalendarz, przetwarzanie informacji).
piotrus_bercik
24
Odp: Co sądzicie o Nokii N91?
«
Odpowiedź #5 dnia:
Październik 24, 2007, 22:05:15 »
Witam na początek przed zmięszaniem mnie z glebą pisze że wiem iż jest to jeden z wielu postów typu: "zalążek archoologiczny" i myśle że ktoś zajży mimo to, nie ma sensu według mnie zakładania nowego wątku skoro jest już ten czysto archoologiczny, bo po co, ale nie o tym sposób mi mówic mam zamiar :p po sprzedaży mojego Treo650, ;p kupic ta wszechmogącą "bagietke" i tu pojawia sie moje pytanie:
a: jak długo trzyma bateria, ale prosze poda realny czas bo taki tekst ze 15 min muzyki 3 telefony i koniec to nie jest śmieszne ani nawet poważne.
b: stabilnośc tej platformy przy tym tym telefonie, z tym prockiem i ramami.
c: wasze ogólne wrażenia z korzystania teleofnu.
pzdr clubowicze ^^ !
Janeko
227
Odp: Co sądzicie o Nokii N91?
«
Odpowiedź #6 dnia:
Październik 27, 2007, 20:42:51 »
Mnie trzymała jeden dwa dni ale słucham dużo muzyki.
Telefon jest stabilny przy nowszych softach przy starym miał zwiechy ogólnie dysk dobrze pracuje. Nie miałem go co prawda bardzo zapełnionego miałem lekko ponad 1gb.
Jeżeli chcesz ten telefon ze względu na dysk to ok. Jeżeli ze względu na wifi to ta rozdzielczość ekranu nie przyda się do przeglądania stron.
tomtom też nie działa bo chyba mało ramu czy coś, więcej Ci nie powiem bo miałem krótko ten telefon.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »