Samsung innov8 i8510 usb kamera internetowa

• 2 Odpowiedzi
  • 1561 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Samsung innov8 i8510 usb kamera internetowa
« dnia: Maj 01, 2010, 20:05:40 »
Witam mam ogromna prozbe ,prosze wytlumaczcie mi jak zrobic z telefonu z symbianem kamere internetowa ,posciagalem prawie wszystkie programy z neta i i tak nie dziala.
mam samsuna i8510 INNOV8 S60 ,nic niechce dzialac hehe nawet sciagnalem nokia guide aby poistalowac softy i i tak nie dziala..

instalowalem Smart Cam ale on dziala tylko przez bluetooth
w Mobiola WebCam soft niechce sie przeinstalowac na telefon ,niemam pojecia czemu wyskakuje blad ,moze to tylko na nokie N
instalowalem SEweb Cam.. nie dziala niechce sie polaczyc komp i tel
VideoCapp podobnie

chodzi glownie o Mobile ways remote s60 niewiem czemu ale na samsunga niechce sie zainstalowac

poszedlem dalej sciagnalem Activesyns ... juz myslalem ze tu bedzie dzialalo a okazuje sie ze nie widzi samsunga ehh...
wydaje mi sie ze jedyny sposob aby to dzialalo to wlasnie Activesyns i Cameravievier ,  ostro mnie to denerwuje bo nie dziala..

zainstalowalem tez WebCamera plus ,nie chce sie poloczyc z urzadzeniem przenoscnym..
jak podlaczam Samsunga do usb ,pyta w jakis posob mam go podlaczyc
czy przez Pc studio , jako magazyn masowy ,przesylanie zdjec , transfer multimediow.. niewiem czy ma to jakies znaczenie,ale zawsze wybieram PC studio
i normalnie jak
uzywam Samsung PC studio 7 ,wszystko smiga widac ze jest podlaczony tel.
gdy odpalam active syns nie widzi telefonu.. :(
juz nie mam pojecia co zrobic prosze pomozcie
usb 2.0 ,wszystkie sterowniki sa ,nie dziala :(:(:(:(:(

Po??czone: Maj 02, 2010, 18:19:37
halo ! czy ktos umie mi to wytlumaczyc?
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2010, 18:19:37 wysłana przez Tominnov »

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
Odp: Samsung innov8 i8510 usb kamera internetowa
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 03, 2010, 16:53:48 »
nie ten dział przyjacielu... przenoszę
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

Odp: Samsung innov8 i8510 usb kamera internetowa
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 03, 2010, 21:25:14 »
czy ktos probowal instalowac mobiole cam ,na samsunga? ,moze ktos inaczej probowal w samsungu uruchomic kamere, jako kamere internetowa ,fajnie by bylo jakby ktos podzielil sie doswiadczeniami .