1. wywal jeden post
2. pare faktow, rzeczywiscie telefon jest gadzetowski

. wymienilem te strony, ktore sa najbardziej wypasione

. Wibra, moze jest to problem, ale jak dla mnie, na naradach nie musze wiedziec ze ktos do mnie dzwoni, bo i tak nie odbiore, natomiast jesli chodzi o glosne otoczenie to dzwiek jest tak oryginalny i na tyle wyrazny, ze i tak jestem w stanie uslyszec nadchodzaca rozmowe, a jak nie to znaczy ze i tak bym nie mogl rozmawiac

. Konczaca spor o vibre konkluzja jest taka, ze nie takie glowy jak Ty czy ja rozpatrywaly ten problem. Brak wibry ewidentnie spowodowany jest (o czym wspominalem, ale nie kazdy na to zwrocil uwage) technologią zastosowana w kamerze.
3. nie chodzi o to czy ktos jest fanem. mam i kamere i cyfrowke i nawet lustrzanke

(nie to zebym sie chwalil), ale wybacz, nie bede nosil dwoch/trzech pokrowcow na szyji

, tu mam pod reka i to i to.
4. Z innych zalet tego tel. jesli chodzi o takich "profesjonalistów" jak Ty to przedewszystkim transfer danych, jak po podlaczeniu przez usb modemu sprawdzilem i zobaczylem 460,8 Kb/sec to padlem na kolana:)
5. UMTS, juz niedlugo jedna z najwaznieszych cech tel.
6. bateria "plus dla Ciebie", przy typowym uzytkowaniu (ok. 1 godz. rozmów) max 2 dni, przy zabawie 1 dzien

. Ale jakie to ma znaczenie, mozna dokupic druga baterie.
7. Czasy kiedy telefon byl tylko telefonem minely bezpowrotnie, i nic na to nie proadza nawet tacy konserwatysci jak Ty.
8. Na koniec o mozliwosciach rozwojowych programow pod symbiana na tym forum nie musze wspominac.
Jak dla mnie wazna zaletą jest form factor, mialem juz pare tel. ale flip up to dla mnie rewelacja. Jesli chodzi o otwieranie tel. podczas jazdy samochodem, polecam zestaw sluchawkowy lub glosnomowiacy (w zasiegu kazdej kieszeni przy tech. bluetooth)
Podsumowujac polecam niezawodnemu krotkofalowke, tania i niezawodna
Pozdrawiam
Dec
p.s. Twoj post przypomina mi recenzje osob o ktorych wspominalem na poczatku tego watku