wygaszacz ekrany

• 14 Odpowiedzi
  • 774 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wygaszacz ekrany
« dnia: Czerwiec 08, 2006, 21:57:10 »
powiedzcie mi jak mozna wylaczyc wygaszacz ekrany lub tez zmienic go. posiadam telefon w plusie a wygaszacz mam ery :) ( to juz nie chodzi o operatora ) telefon nokia  6600

*

lucass

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 08, 2006, 21:59:18 »
no tylko jeszcze powiedz jaki masz telefon ...bo pytanie taki o blondynki sie ocierajace, nie uwłaczajac blondynkom...i polecam lekture pouczajacej ksiazki zwanej tez instrukcja obsługi...

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:02:24 »
lucass
nie badz takim orlem bo ci kiedys ktos skrzydla odetnie

*

lucass

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:04:55 »
cyborg... a skad mam wiedziec jak ci pomóc jak nawet nie wiem jaki masz telefon...ale widze ze ty orłem jestes wielkim , choc zaliczyłbym cie raczej do  leniwców...nie mam zamiaru wdawac sie w polemike ale jak zadaje sie pytania raczej powinno sie je konkretnie precyzowac.... mam nadzieje ze ładowac telefon umiesz bo karte sim zapewne ci w salonie włożyli :P

Tools>Settings>Device ... i albo General albo Display :P

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:07:21 »
wiesz co z idiotami tez nie mam zamiaru polemizowac

*

lucass

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:09:29 »
wiesz co cyborg.... pozostawie to bez komentarza bo swoimi postami wystawiasz sobie swiadectwo.... a idiota to słowo które widzisz jak rano patrzysz w lustro... ?

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:13:49 »
sluchaj glupie dowcipy to pozostaw wiec sobie i blondynkom w swoim otoczeniu. jezli normalnie nie potrafisz pogadac tylko odrazu walic glupie teksty typu blondynki itp to lepiej mogles sobie odpuscic i nic nie pisac.

*

lucass

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:20:43 »
widzisz poziom piszacego zalezy od tego w jaki sposób formułuje swoje wypowiedzi.... ja nie uzyłem zadnego uwłaczajacego ci słowa , jedynie w riposcie ty natomiast obraziłes mnie dwa razy ... dobrze ze mam dobry poziom zawartosci dobre3go humoru we krwi :P w kazdym razie pozdrawiam i zachecam do uzycia magicznej wyszukiwarki google :P

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:31:22 »
wiesz co piesek robi jak je ???

to badz tak wyrozumialy i zrob to samo i wiecej nie rob tego. pozdrawiam i zachecam do wiekszej kultury bo kiedys sie udlawisz

*

lucass

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:39:05 »
wiesz ta utarczke moglibysmy ciagnac milionami postów ale nie dam ci takiej satysfakcji.... mam nadzieje ze wiekszosc uzytkowników pozna sie na twoim jakze lotnym humorze i zacheci cie w minimalnym stopniu do wysilenia szarych komórek... temat uwazam za skonczony..bret mozesz ten temat zamknac??

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:44:38 »
o kolejny cwaniak w grupie. wiesz co zachowujesz sie jak niejeden malota ktory jak stara sie zrobic zadyme i dostenie w lepetyne to zaraz wola swoich kolegow.  moze czas juz wydoroslec

*

lucass

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 08, 2006, 22:51:24 »
cyborg...chetnie dałbym ci w łepetyne ale w realu a z Krakowa na dolny Ślask niedaleko...moze by twoje klepki poustawiały sie w jakos normalnym porzadku, choc sadze ze ich ilosc jest mocno ograniczona...wez sobie na wstrzymanie bo z 2o postow które napisałes prawie połowa to ta niczemu nie słuzaca kłotnia... i tyle z mojej strony...

wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 08, 2006, 23:09:13 »
oj juz sie boje :) ale jezeli chcesz przyjechac do lubina na dolny slasku gdzie mieszkam to zapraszam. moge ci podac aders jezeli chcesz. ba ja uwazam ze na to co lezy w smietiku to szkoda rece brudzic dlatego nie pojade do smoka wawelskiego. powiem ci juz polemika z toba juz mnie znudzila a twoja osoba jeszcze bardziej wiec naprawde temat uwazam za skonczony. jeszcze raz pozdrawiam
P.S. lepiej zmien psychiatre bo obecny do ktorego chodzisz ciebie oszukuje

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 08, 2006, 23:20:17 »
Czy ktoś może zrobić coś z "dzieckiem neostrady" :!:
potrzebna zgoda

*

Offline bret

• 1964
wygaszacz ekrany
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 08, 2006, 23:26:26 »
Chyba tego starczy - człowiek odejdzie od kompa na trochę i już rozpier**** :roll:. Zamykam wątek, bo kontynuacja tego dialogu do niczego nie prowadzi.

cyborglubin,
Nie miej pretensji że ktoś się wkurza, skoro zadajesz pytanie w formie w sam raz dla szklanej kuli (a to bynajmniej nie jest wyposażenie standardowe każdego użytkownika tego forum :)) i pytasz o rzecz która  jest w instrukcji obsługi telefonu (str. 144 i następne). Inna sprawa że ten dialog to naprawdę mogliście sobie darować (obaj!).