MMS

• 2 Odpowiedzi
  • 747 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MMS
« dnia: Kwiecień 26, 2006, 00:04:25 »
Witam mam pytanko czy mozna usunac konto mmsorange z P910i ? poniewaz telefon zwraca mi komunikat "konto tylko do odczytu"

*

Offline bret

• 1964
MMS
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 26, 2006, 00:26:14 »
Może masz telefon "zbrandowany" (zmodyfikowany do potrzeb operatora) przez Orange? Jeśli tak, to całkiem możliwe że niektórych kont nie da się normalnie usunąć (czy tak samo masz w przypadku np. punktu dostępowego Orange?) - zgaduję, bo nie wiem szczegółowo jak wygląda zakres takiego dostosowywania telefonu przez operatora w tym przypadku, ale to całkiem możliwe (i trudno znaleźć inną przyczynę). Jeszcze niedawno była możliwość pozbycia się tych wszystkich modyfikacji i wgrania "czystego" firmware. Wymagało to nieco kombinowania z SEUS i jego plikami, ale ponoć dało się zrobić. Niestety, SE najwyraźniej się połapał i wprowadził SEUS II, gdzie to już nie jest możliwe. W takiej sytuacji zostaje tylko serwis - ale założę się że odmówią takiej usługi (o ile nie masz tam jakichś nieformalnych kontaktów - a i wtedy może być trudno).

MMS
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 26, 2006, 13:44:12 »
I tak chyba wlasnie jest  :cry:  Dzieki za odpowiedz ( czy ktos chce kupic P910i ? )