Mam prośbę o ewentualną informację jak poradzić sobie z wgraniem programu NOKIA INTERNET RADIO (z którego korzystałem od niedawna na telefonie NOKIA N95) do telefonu SAMSUNG I8510 - to jest telefon, który oparty jest na systemie SYMBIAN OS v2.9,3ed. Niestety dostaję komunikat 'błąd certyfikatu". Znalazłem coś na pewnej stronie jak obejść tego typu komunikat poprzez ustawienia, ale z tym programem to nie wychodzi. Wgrały się inne, jak SPODTRONIC, MUNDU RADIO, LAVELLA. Ale żadne z nich nawet do pięt nie dorasta wspomnianemu NOKIA INTERNET RADIO.
Może ktoś może polecić jakiś inny program? Gdzie np. mógłbym znaleźć wersję TCMP lub POCKET MUSIC do tego systemu.
I jeszcze jedno. W telefonie SAMSUNG I8510 jest dołączony program REAL PLAYER. I to już by było jakieś rozwiązanie, bo jakość odbioru jest porównywalna z NOKIA INTERNET RADIO, ale jest jeden problem. Większość stacji, np. poprzez internetowy PDA TUNER (nazwa strony), które są w formacie REAL PLAYERA buforuje się do poziomu 99% i koniec lub 100% i... cisza. Ale 1% stacji wchodzi i gra doskonale. O co w tym chodzi? Może ktoś mi może pomóc? Ogólnie jestem głównie użytkownikiem więc na szczegółach technicznych się nie znam. Pozdrawiam wszystkich.
Proszę o ew. odpowiedź na adres marek.poland@wp.pl