Jak skonfigurowac sluchawke bluetooth z motorola A925???????

• 3 Odpowiedzi
  • 1683 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 29, 2004, 12:51:08 »
Witam wszystkich, jestem od wczoraj w posiadaniu A 925 i jest super ( no mozna by przyczepic sie do baterii i rozmiaru :) ale rekonpensata jest dodatkowe wyposazenie) Mam prozbe do osob ktore moga pomoc mi w skonfigurowaniu sluchawy bluetooth z telefonem i jak wylaczyc opcje automatycznego wyszukiwanie sieci UMTS bo ponoc ta opcja jest powodem szybszego rozladowania baterii.
Pozdrawiam wszystkich

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2004, 22:56:49 »
cóz co do słuchawki BT, to powonieneś mieć zakładke akcsoria (lub coś na ten kształt) i tam zazwyczaj są te ustawienia. Warto też wcześniej wyszukać taką słuchawkę (urzadzenie bt) w ustawieniach samego BT. napisz jakie masz opcje to pokombinujmy.
Co do UMTS to nie wiem czy można to wyłaczyć. Ale jesli można to poszukaj zakładki settings i tam pogrzeb.
Ale najszybciej rozwiązesz te problemy czytając instrukcje obsługi.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2004, 13:40:59 »
Witaj xpablo mam juz skonfigurowane urzadzenie z telefonem , czyli wykryl i jast w menadzerze ale nie moge znalesc opcji w telefonie  " hendsfree" a instrukcje do fona mam po szwedzku.

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 04, 2005, 16:21:40 »
po sparowaniu słuchawki z telefonem i zaznaczeniu "automatic reconnect w/o confirmation" telefon będzie automatycznie przekierowywał rozmowy na słuchawkę, jak tylko słuchawka będzie w zasięgu.