jak sie zmienia ROM w psionie

• 3 Odpowiedzi
  • 2479 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 04, 2004, 01:50:26 »
dziękuje za pomoc w sprawie klawiatury, poradziłem sobie (czytaj pogodziłem), ale mam nastepny problem, mam angielski model ale poprzedni właściciel, hobbysta od siedmiu boleści wgrał system niemiecki, i teraz mimo usilnych prób nijak nie moge tego zmienić, nie chce za mocno kombinować co by całej zabawki nie wysłac do krainy wiecznych uploadów, więc pytanie, jak to właściwie zmienić, może ktos ma doswiadczenia, własciwe pliki mam tylko nie wiem jak to zrobić

pozdrawiam i dziekuję

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 04, 2004, 08:37:52 »
Miałem psiona 5mx około 2 lata temu i wiem, że w nie było możliwości zmiany systemu jedynie nakładki w stylu PSILOC, tylko niemieckie wersje PRO mogły ładować system z CF orginalnych PSIONOWSKICH
:(

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 04, 2004, 10:30:09 »
Cytat: ossomac
Miałem psiona 5mx około 2 lata temu i wiem, że w nie było możliwości zmiany systemu jedynie nakładki w stylu PSILOC, tylko niemieckie wersje PRO mogły ładować system z CF orginalnych PSIONOWSKICH
:(
no to jestem pewien ze w moim revo mozna jakos to zmioenic tylko nie wiem jak
psion ma klawiature angielską, ale litery sie pokazuja w układzie niemieckim
po wgraniu lokalizacji mam pod [shift]+[z]->ż a pod [z]->y, wesołe, prawda

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 04, 2004, 11:09:01 »
Kolega który się bawił revo zmieniał kiedyś klawiaturę to podobno nie jest problem, jeśli chcesz wiedzieć wszystko o psionach zgłoś się do człowieka o niku bobeer na allegro. Sądzę że poratuje Cię wie naprawdę wiele :)