Gdzie można zdobyć/kupić psiona 5mx pro lub ericssona mc 218

• 4 Odpowiedzi
  • 955 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sq5fg

• *
  • 62
« dnia: Kwiecień 06, 2005, 22:12:21 »
Wiem, że jest to pytanie raczej do działu "kupię" lub regularne przeglądanie działu "sprzedam". Niektórzy też pewnie odeślą mnie na Allegro bądź nawet na eBay :)
Ale może ktoś wie gdzie jeszcze można kupić to urządzenie albo może ma do sprzedania niepotrzebne.
Może w tym dziale forum uzyskam szybciej jakąś odpowiedź.

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 10, 2005, 21:21:26 »
Nowego już nie dostaniesz.
Ja swojego kupiłem na eBay. Mimo iż, bez pudełka, zasilacza, kabla (jestem na etapie kupna) był w idealnym stanie (żadnych oznak użytkowania).

Odsyłam na eBay i życzę powodzenia :)

Pozdrawiam

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 12, 2005, 14:36:23 »
Mam do oddania gratis etui do MC. Może coś jeszcze innego zostało - musiałbym sprawdzić w Kielcach. Być może coś też się uchowało po Psionie 5. Oba skradzione - niestety. Ukochane PDA, gdzie te czasy...
Reflektuje ktoś?

[Dodano: 2005-04-12 14:39:34]
Cytat: sq5fg
Na przykład jak zakładam konto na www.ebay.com to czy mam automatycznie konto np. na www.ebay.co.uk ???

Ja kiedy założyłem na .com, to później na .de (AFAIR) przeniosło bez zbędnych formalności. Ale było to parę lat temu. W każdym razie loguję się tak samo i różne newslettery przychodzą tylko z jednego (.com).

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 18, 2005, 21:28:24 »
Posiadam takowego Ericssona MC218, kupiłem go kiedyś w sklepie w Polsce, mam nawet oryginalne pudełko, drivery i etui, jeśli reflektujesz, daj znać ... choć sentymentem go darzę ...: )))

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 14, 2005, 11:59:56 »
jak jestes z warszawy to zerknij na gieldzie komputerowej na batorego, bywaja czasami ... ja sam widzialem w kwietniu i maju, stan i osprzet rozny ;)

jak bedziesz mial problem ze znalezieniem to daj znac - powiem kto to miewal, lub moze jeszcze miec