Ale E90 ma gps

I klawiatura jest zajefajna... wręcz geniusz.
Do gg wymiata.
Nie bawiłem się tym drugim fonem ale E90 miałem 1.5 roku (nim coś pyncło z GPSem i poszedł do serwisu, jak wrócił to najwyraźniej zepsuli bo się sam resetował (od uruchomienia) i poszedł do serwisu ponownie i zaproponowali wymianę na N97).
E90
Klawiatura.
- Sama słodycz. Otwieranie problemu nie robiło ale w kieszeni to jednak kawałek cegły. N97 wiele lepsze nie jest.
Da sie przyzwyczaić

Na dyskotekę bez problemu się chodzi i z gatek nie wypada
Niezły GPS.
- Kupujesz sobie Pentargram Geko (albo inną matę), przyklejasz, otwierasz i trzymadełka nie potrzeba mieć. Smsa se w czasie jazdy przeczytasz (na czerwonym!) albo klikniesz buttona to Ci go sam przeczyta.
System .
- Fajny i sprawny. Szybki i dopracowany jak na nokię. Ja nie miałem problemów.
Gry.
Do pogrania to nie specjalnie bo na małym ekranie to nie granie ana dużym nieco się poprzycina. Ale ja jakoś grałem i dałem radę.
Bateria.
Z tym różnie... jak dużo szalejesz to jeden może dwa dni.
Wifi
Cudo. W domu po drugiej stronie ulicy łapie mi neozdradę z lajfSzrotsa.
Internet.
Bajka....
W Chorwacji sobie przelewy robiłem.
Wygodne i spore na ekranie.
Filmy.
Bajka... nic dodać, nic ująć.
Muzyka.
Dobre słuchawki dasz to posłuchasz dobrze

Aparat.
Niezły. Taki typowy telefoniczny ale te nowsze telefony wcale wiele lepszych zdjęć nie robią

Soft.
Emulator amigi działał ;P
Klient telnetu i ssh też.
Taka moja ocena

PS: Pamiętaj by brać telefon albo z gwarancją albo z naprawionymi usterkami fabrycznymi.
Np klawiatura w tych z usterką fabryczną styka się z ekranem. Początkowo tylko lekko brudzi ale z wiekiem będą to wytarcia nie do zmycia więc patrz uważnie