czym najlepiej odzyskac zawartosc karty MMC 128MB

• 3 Odpowiedzi
  • 591 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« dnia: Kwiecień 04, 2006, 01:29:38 »
nowa oczywiscie o oryginalnej karcie MMC dodawanej do kompletu z nokia 9300 .... karta zostala sformatowana na nokii ale pomylilem karty :-( bo mam takich kilka

do dyspozycji mam tez peceta, w sytuacji jesli soft takowy bedzie dzialac tylko na wiekszym "bracie"

pozdr i dziekuje

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 04, 2006, 08:59:22 »
Myślę że pomoże Ci czytnik i easy recovwery na blaszaku. Jak nie to po prostu może poproś kogoś żeby Ci podesłał zawartość takiej karty.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 04, 2006, 11:12:35 »
Cytat: "xpablo"
Myślę że pomoże Ci czytnik i easy recovwery na blaszaku. Jak nie to po prostu może poproś kogoś żeby Ci podesłał zawartość takiej karty.

zawartosc oryginalnej karty mam ... na drugiej takiej samej ;-)) tylko ze nieopatrznie pomylilem karty, BTW czy w przypadku stracenia oryginalnego contentu wystarczy przegrac z karty na karte bez zadnych hockow klockow w stylu przenoszenia ghost-em czy partition magic-iem ?!
(bo to sa w koncu same dane a nie system, de facto skasowalem kilka plikow XLS i DOC ktore byly mi jak na zlosc chwilke pozniej potrzebne )

dzieki za odp ...

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 04, 2006, 14:44:43 »
tak. wystarczy przenieść te dane bez żadnych kombinacji. Nawet gdyby tobyły foldery systemowe to też najzwyklejsze ich przeniesienie wystarczy do odzyskania systemu.