9300 i ladowanie ...

• 1 Odpowiedzi
  • 733 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

9300 i ladowanie ...
« dnia: Czerwiec 25, 2005, 20:25:35 »
"Dostalem" do zabawy nokie 9300 ... Mimo ze jestem starym użytkownikiem Palmow i Pocektów w koncu zostala u mnie. Fajny sprzet to jest - nie przecze. Ma jedna zasadnicza zalete. Bardzo dobrze przez to slychac - w koncu to telefon - nie palmofon.

Pytania:
- da sie 9300 ladowac przez USB?, tzn. przez kabel polaczony do gniazdka samochodowego? mam wtyczke do zapalniczki zakonczona wejsciem na USB i laduje tak pocketa ....
- da sie cos zrobic zeby to mialo WIBRE ....?! przez 1 dzien mialem wiecej nieodbranych polaczen niz przez caly rok ... :( Moze ktos wymyslij jakąś baterie wibrujaca (kiedys dla telefonow bez wibry robili takie cuda ...

Pozdrawiam Symbianowcow - przynajmniej ten system nie ma tylu zwisów i resetów ;)

*

Offline xpablo

• 1294
9300 i ladowanie ...
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 25, 2005, 21:02:54 »
Pytania:
- da sie 9300 ladowac przez USB?, tzn. przez kabel polaczony do gniazdka samochodowego? mam wtyczke do zapalniczki zakonczona wejsciem na USB i laduje tak pocketa ....

nie da się ...

- da sie cos zrobic zeby to mialo WIBRE ....?!
Jedyne co możesz zrobić to  dokupić do niej np słuchawkę z wibracją np jabrę BT 250v lub BT 800. Jednak wiąże się to również z odbieraniem rozmów na słychawce.