9500 ogólnie oraz trochę wolno chodzi

• 4 Odpowiedzi
  • 584 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 10, 2006, 22:35:06 »
Witam kolegów.
1)Ze swoją nokią mam kłopot polegający na bardzo długim czekaniu przy przejściu z jednej aplikacji do drugiej(np telefon-wiadmomości,rejestr połączeń telefon ,telefon-kontakty itd.W kalendarzu nie mam za dużo zapisów.Karta 256MB.
2)Czy przy robieniu kopii notatki też się zachowują?
3)Jak zobaczyć wszystkie pliki menedżerze?
4)Skąd pobrać powerdesktop?

No i czasem mocno się zwiesza(kompletnie).Jak ją obudzić poza wyj.baterii.

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2006, 22:53:27 »
ad.4. Znalazłem.

Ale chciałem prosić jeszcze program który był dawany razem z telefonem w sieciach PLUSGSM.
Na karcie był skaner sieci Wi-Fi.Czy ktos może podać skąd go ściągnąc lub podesłać na maila?[/u]

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2006, 23:26:07 »
Aby szybciej działał od czasu do czasu rób czyszczenie plików ini .
Po podłączeniu aku przed rozpoczęciem uruchamiania systemu przytrzymaj : ctrl+shift+ I , ( niestety trochę trzeba potrenować kiedy jest ten właściwy moment) - system zapyta się czy wyczyścić pliki ini - należy potwierdzić.
Jeśli system jest tragicznie zamulony - wtedy HR - czyli formatowanie telefonu - podobnie lecz zamiast I jest F.
Program HotSpotFinder możesz zakupić na stronie naszych krajowych producentów ( oni to właśnie to opracowali) http://shop.psiloc.com/pl/Application,73730,HotSpot+Finder
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 11, 2006, 08:18:36 »
Dziękuję za wskazówki.A jeśłi chodzi o program to dostałem go razem z telefonem gratis w plusie,tylko go skasowałem-przez przypadek.więc gdyby ktoś z kolegów z plusa podesłał instalkę to byłbym wdzięczny.

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 11, 2006, 08:47:38 »
Czy on się zapyta o czyszczenie plików ini?Czy poprostu przejdzie dalej.