9300i

• 4 Odpowiedzi
  • 901 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

9300i
« dnia: Maj 27, 2008, 14:15:32 »
Witam mam maly problem a mianowicie chodzi o Wi-Fi (dzialac dziala bez zarzutów) ale zasieg jest dosc kiepski
moje pytanie do uzytkownikow symbiana 80 jakich programow uzywacie do laczenia sie przez wi-fi i jak wam to chodzi(chodzi o zasieg i jego gubienie..)
pozdrawiam all4One.

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
Odp: 9300i
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 27, 2008, 14:36:27 »
Mam niższy model Communicatora, więc nie pomogę w tej kwestii, ale polecam odwiedziny tutaj:

http://www.symbian-freeware.com/

Znajdziesz tam sporo praktycznego softu na platformę Symbian OS
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

*

damist

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 27, 2008, 16:04:06 »
Witam mam maly problem a mianowicie chodzi o Wi-Fi (dzialac dziala bez zarzutów) ale zasieg jest dosc kiepski
moje pytanie do uzytkownikow symbiana 80 jakich programow uzywacie do laczenia sie przez wi-fi i jak wam to chodzi(chodzi o zasieg i jego gubienie..)
pozdrawiam all4One.
Ten typ tak ma :) Strasznie słabo ściąga sieć i nie ma na to sposobu

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 28, 2008, 10:02:35 »
pozdrawiam all4One.

a jaka ustawiles moc sygnalu ?! (bo jak zapewne wiesz mozna to regulowac .... jest to polaczone z oszczedzaniem energii w nokii, parametr ustawia sie jako moc sygnalu w mW)

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 30, 2008, 12:32:48 »
moc sygnalu mam ustawione na max od poczatku i sciaga strasznie slabo chodziaz HotSpotFinder po wyszukiwaniu pokazuje 40-60% sieci z ktora chce się połączyc w rzeczywistości net raz jest raz go niema;/ na WM mialem podobne problemy ze rozlaczalo mi neta byly do tego programy i szukal bym tez czegos takiego do Symbiana jak byscie znali:)
pozdrawiam all4One i dzieki za all odp.