0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
rzeczywiście mocne to forum, na innych przynajmniej sie ściemniacze odzywają, którzy prowokuja tych co sie znaja....spadam z tego forumps. totalna kicha, kasza, żur itd
bo jestem kulturalnym facetem, tylko irytowało mnie to że nikt sie nie odzywał kiedy potrzebowałem informacji....i widocznie to poskutkowało :>....popzdrawiam i przepraszam za wcześniejszego posta ....zwracam HONOR temu FORUM....a moderatorów prosze o nie usówanie mojego konta....ponieważ będę tu wracał....
No dokładnie jak piszesz, tyle że ja zrozumiałem, że wszstko już skonfigurowane tylko komunikatora szukasz. Polecam więc darmowy AgileMessenger + ten opis [http://www.pdaclub.pl/mobile/view.php?news_id=8777]. I masz za friko działąjące Gadu korzystające z sharingu netu. Pozdrwiam!
moze to tylko javy dotyczy.... zglupialemsamo papla tez chodzi tylko caly czas musze swoja zgode potwierdzac bo inaczej sie rozlacza.
wielkie dziekiale mam nadal ten sam problem: pojawia sie komunikat "zgadzasz sie zeby aplikacja papla uzywala sieci i wysylala i odbierala dane??" tylko on pojawia sie co 5 sekund i to mnie dobija. jak ustawic ze sie zgadzam na zawsze??dzieki z gory