Dzięki.
Tyle lat, już traciłem wiarę lol... bateria niestety była padnięta, ale udało mi się dostać nowy zamiennik na który czekałem niestety 3 miesiące jednakże to detal w porównaniu do tego ile czekałem na znalezienie aukcji z Flamem.
Co do kolekcji, szczerze mówiąc nie lubię nazywać siebie kolekcjonerem mimo że mam masę sprzętu zachomikowanego zarówno samych PDA jak i vintage PC, konsole, handheldy etc. Bardziej zbieram sprzęty, które mnie interesują i pchają do reverse engineeringu lub chociaż developmentu na nie, więc dev pasjonat nie kolekcjoner jak coś.
Jeżeli chodzi o sprzęty z NVIDIA GoForce 5500 to mam następujące sprzęty (minus Axim ofc), foto dokładniej z bodajże listopada 2021 kiedy tak naprawdę udało mi się kupić Flame, ale zapomniałem poinformować w wątku:
Dla przykładu SHARP EM-ONE S01SH mam bodajże 8 sztuk, z czego jedna to V1 natomiast reszta to V2 przy czym dwie sztuki w pełnym boxie, a jedna to niemalże nówka. I-Mate był w pełni nowy, ale prywatnie go użytkowałem przez dość długi czas. Na oryginalnym sofcie to była tragedia... natomiast po oficjalnym update systemu (ROM lock code z pudełka jest wymagany) naprawdę stał się przyjemnym urządzeniem. Do X51v też mam pudło, ale to już sprzęt na Intel 2700G. Do wszystkich trzech urządzeń posiadam min. VGA / D-Sub out adapter, który już nie idzie praktycznie dostać - planuję zrobić nagrania z dem techologicznych oraz wspieranych aplikacji. Co do GoForce, głównie bawię się API udostępnionym przez NV oraz robię reverse engineering program combinerów (ARC) w wolnej chwili z racji że SDK nigdzie nie idzie już dostać.