Nie działa HotSync /Wymiany oprogramowania dla/ w Clie t615c

• 2 Odpowiedzi
  • 2028 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 22, 2006, 16:14:07 »
Posiadam płytkę z oprogramowaniem dla Clie TJ-35 wymieniłbym ją na płytkę z oprogramowaniem do Clie t-615c może być kopia ale musi na niej być Palm Desktop dla Clie T-615c Coś mi się w systemie pogrzebało i nie działa mi HotSync nie wiem czy mogę to naprawić czy tylko przeinstalowanie systemu może rozwiązać ten problem. Za pomoc serdecznie dziękuję.

javascript:emoticon(':D')
uśmiech              zbigi4

*

Offline vivid2

• **
  • 180
  • Sprzęt: PalmOne Treo 650 (4ever) + ZTE Blade
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 24, 2006, 15:56:36 »
Wydaje mi się że T615 nie potrzebuje specjalnego Palm Desktop. Chodzi tylko o stery. Ja mam T665C i ssałem palm desktop z oficjalnej strony. Stery też gdzieś w necie znalazłem. Jak na razie wsio chodzi bez problemów. Może spróbuj odinstalować palm desktop i zainstalować na nowo, sprawdź kabel, zobacz czy winda wykrywa ci poprawnie palma - może coś ze sterami?
PalmIIIXE-->Clie PEG T-65-->Treo 650-->Treo 750v-->HTC Hermes-->Toshiba G900--Toshiba G910-->HTC Hermes-->Acer F-900-->ZTE BLADE-->SGS

odpowiedzi na poradę
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 24, 2006, 20:25:06 »
Przeinstalowywałem Palm Desktop kilkakrotnie na poprzednim desktopie Clie /wykasowałem te pliki instalacyjne przy archiwizacji na płytce/ chodził podejrzewam, że nie może zainstalować sterowników dla USB wszystkich ale dlaczego trudno zgadnąć dlatego gdyby ktoś podał sensowną procedurę naprawy to byłbym wdzięczny.

zbigi4