> notosiup
To że ten telefon jest mały...
To jest jego ogromna zaleta. Klawiatury znam lepsze ale pisałem i na dużo gorszych. Sprzętowo jest wystarczający jak dla mnie aparat robi bardzo fajne zdjęcia. GPS do pieszych wycieczek mi wystarcza. Jak użytkuje się go jak normalny telefon to bateria trzyma spokojnie 3 dni... Co do tylnej obudowy to faktycznie jeden róg poskrzypuje przy mocnym ściśnięciu. W "tośce" miałem dużo gorzej więc to nie problem. Sam android chodzi aż miło więc czego chcieć więcej?
Co do wielkości ekranu to powiem tak jak ktoś ma ochotę katować się oglądaniem filmów na telefonie to ok... Nie wiem może za stary na to jestem ale jakoś mnie nie jara oglądanie filmów na telefonie. Film to na laptopie w panoramie można oglądać albo na telewizorze. Bo nie ma co ukrywać iż oglądanie go na telefonie to tzw. półśrodek. Faje też są słuchawki, telefon gra na dość dobrym poziomie. Sterownie pilotem na kablu czego chcieć więcej ?
Czujniki oświetlenie które regulują jasność ekranu, dzięki czemu oszczędzamy na zużyciu baterii.
Powiedzmy sobie że w codziennym użytkowaniu liczy się praktyczność.
Nie chce nikogo urazić ale zdaje sobie sprawę (mówiąc młodzieżowo) że "lansiarsko" mieć telefon który odtwarza w HD i ma tyle pixów że obraz jest super. Nie przeczę że telefon z ogromnym wyświetlaczem jest fajny itd.
Ale nie zapominajmy telefon służy głównie do dzwonienia. Jak potrzebuję to na x10mini maila odbiorę, sprawdzę czy w górach się nie zgubiłem, muzyki posłucham, stronkę sprawdzę.
Myślę notosiup że należymy do innego targetu. Znając życie gdyby zamienić nasze telefony oboje byli byśmy nieszczęśliwi a tak oboje jesteśmy zadowoleni.
Pozdrawiam