a ja nie potrafie przez AS, tylko przez WiFi i musze przyznac ze rozmawialem z kolega i bardzo fajnie to dzialalo
nawet nie spodziewalem sie ze tak fajnie bedzie dzialac na Qteku 8310
A mozesz napisac jakie dokladnie z tego wrazenia? Wykorzystujac Wi-Fi rozmawiales z druga strona na kompie stacjonarnym czy tez jakims urzadzeniu mobilnym? Jak z jakoscia dzwieku? A proby przez EDGE np? Bo UMTS rozumiem ze w przypadku tego urzadzenia odpada?
pozdro!
z racji, ze w domu mam siec WiFi to TYLKO przez WiFi, nie korzystalem z innej formy, poniewaz szkoda mi kasy.
rozmowa z SP byla identyczna jak z PC. Jakosc dzwieku wiadomo, uzalezniona od lacza, ale nie narzekam.
niestety wszyscy moi znajomi maja PC wiec tylko w taki sposob moglem porozmawiac, ale powiem Wam, ze jak jestem w domu i mam rozmawiac przez Skype to wole z SP, bo poloze sie na lozku, albo ide do kuchni zarcie robic i sobie gadam ze znajomymi. Jedyna niedogodnosc w moim przypadku to przymusowa rozmowa na glosniku (sluchawki nie obsluguje, nie wiem dlaczego), a zestaw sluchawkowy mam uszkodzony.
jak bede na Rynku we wroclawiu to sprobuje tez sobie z kims porozmawiac, zobaczymy jak wtedy z jakoscia