Program typu ClearVue (Office) z "wyszukiwaniem"

• 5 Odpowiedzi
  • 1785 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Program typu ClearVue (Office) z "wyszukiwaniem"
« dnia: Styczeń 12, 2007, 01:01:33 »
Do tej pory używam najnowszej wersji ( oryginalnej) ClearVue, ale nie widzę w niej opcji wyszukiwania w dokumentach słowa kluczowego  :worried: Także przewijanie stron jest uciążliwe- czy wogóle w tym programie można przełączyć strony np. z 1 na 13? Mimo całkiem niezłego sprzetu (Intel PXA262 200 MHz) przewijanie nie jest płynne - rozdzielczość 176/220.

Czy istnieje dla niego jakaś konkurencja? Nie słyszałem, aby wogóle na smartphony wyszło coś lepszego ( o edycji dokumentów nie wspominając)pod tym wzgledem.
Jaki jest obecnie najlepszy program do tworzenia plików tekstowych/graficznych ( nie znalazłem nic poza kilkoma edytorami plików *.txt)

PS- obecnie posiadam "wynalazek" VOQ A10   :proud:

hmm...
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 16, 2007, 11:39:51 »
Powstało coś nowego w tym temacie? Słyszałem jedynie o edytorze na Widnwos Mobile 05, który na 03 nie bedzie działał :(

Odp: Program typu ClearVue (Office) z "wyszukiwaniem"
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 05, 2007, 17:54:55 »
Coś sie zmieniło w tym temacie ?

*

lupus

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 30, 2007, 10:52:02 »
RepliGo Viewer

link http://www.cerience.com/products/pro/blackberry/index.htm
jest również wersja na wm2003/2005

*

Offline mmokrzycki

• *
  • 93
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 02, 2007, 11:30:23 »

*

lupus

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 02, 2007, 20:01:41 »
w dziale o Wizardzie poszukaj pliku OFWM5.zip (nie pamiętam z którego z wątków go pobrałem)jest to office mobile do romów wm6 PPC. Przez przypadek zainstalowałem go na swoim C500 (mam też go na Wizardzie) i żeby było ciekawiej to z poziomu PC (przez AS) nie można go wgrać natomiast z karty sd jakimś managerem plików owszem. Działa wyśmienicie :). Normalnie w szoku byłem bo sam potrzebowałem softu do edycji Excela a tu przez przypadek taki rarytasik mi się trafił.