Problem z GPRS i smart gadu

• 6 Odpowiedzi
  • 2093 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z GPRS i smart gadu
« dnia: Marzec 28, 2007, 19:43:36 »
Witam.Mam sda t mobile i ROM sp3i i mam problem z smart gadu i GPRSem.Strony internetowe wszytskie mi dzialja ,skonfigurowalem telefon w w PLUS GSM ale nie moge sie polaczyc z SMART GADU pisze mi caly czas BLAD POLACZENIA.Rozmawialem z Panem Brzezinskim i mowil mi ze to jest od GPRS.Prosze o pomoc.Co to moze byc?? Pozdrawiam.

*

Offline derekwww

• 26
Odp: Problem z GPRS i smart gadu
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 03, 2007, 13:38:19 »
witaj

czy masz juz problem rozwiazany.    Ja klopocze sie z pocket gg 3. 2b    nie moze polaczyc mi sie z serwerem jak mozesz cos pomoc to bede wdzieczny

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2007, 13:50:33 »
derekwww
Tutaj jest mowa o SmartGadu a nie o PocketGadu. Twoj problem byl juz wielokrotnie poruszany i rozwiazanie znajdziesz na forum.

*

kriswojno

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 21, 2007, 16:07:46 »
ja mam dokładnie taki sam problem na spv m3000.  Musi być jakiś sposób. . .  ale jaki. . . ? ?

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 14, 2007, 17:02:26 »
Witam.Ja mam tez SDA z tym romem i tez sie nie moge polaczyc. BLAD POALCZENIA!!! POMOCYYYYYYY!!!

*

Offline karoll86

• 10
  • Sprzęt: i-mate SP5 / HTC Wizard / HTC Mozart 7
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 14, 2007, 20:14:32 »
U mnie ten sam problem pojawił sie wczoraj po poludniu. wczesniej logowalem się do serwera gg bez problemu na tych samych ustawieniach. Nic nie zmieniałem. Próbowałem też przez JaduGadu ale nic z tego. Wynika z tego że to chyba gadu gadu zmieniło swoje ustawienia gprs?

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 15, 2007, 19:00:57 »
Odpowiedz jest bardzo prosta... najpierw byla sobie ankieta dla testerow wersji smartphonowego gg... teraz ankiety niema i smart gadu jest zblokowane. Poprostu po nawiazaniu "wspolpracy" przez Kamila Brzezińskiego z SMS-Expres zostaly przekazane przez niego informacje jak sie laczy smartgadu i zostalo ono zblokowane na serwerze. Ja powiem szczerze uzywalem starej bezplatnej wersji smartgadu, ale ciekaw jestem co z osobami ktore zaplacily. Wielka szkoda ze stalo sie wlasnie tak jak napisalem ale Brzeziński jest wlascicielem programu i może sobie robić z nim co chce. Pozatym skoro zainwestowal w licencje na MS Visual Studio  ;) to pewnie liczy ze zwroci mu sie ta kasa.