R.E.D.
Na P910i nie mogę narzekać, jest to bardzo dobry telefon. Stabilny w działaniu, szybki i ma bardzo dużo różnych funkcji, których właściwie przy normalnym użytkowaniu się nie wykorzystuje. Ale są i kto ma taką potrzebę, to je może wykorzystać. Po za tym, fajny wyświetlacz, czyste dźwięki, rozbudowana książka kontaktów itp. Ale dopadłem w komisie SPV C500, przez parę minut się nim pobawiłem i ...
No właśnie. To chyba jakaś choroba. Poprostu pomyślałem sobie, że muszę spróbować Windy. I tak to się potoczyło. Ten w komisie mi się nie spodobał, ale tylko dlatego, że był podrapany. Więc poszukałem sobie nowego, może dziś przyjdzie, jak nie to w poniedziałek. Poczta potrafi czasem ludziom nerwy zjeść. Ale już mnie trochę martwi, jak poczytałem, że są problemy z ustawieniem MP3 jako dzwonka

, a jeśli nie będę mógł dodatkowo przypisać dźwięków i zdjęć do kontaktów, to mnie chyba krew zaleje

.
No ale zobaczymy, może będzie wszystko jak najlepiej. W sumie nie przywiązuje się do gadżetów jakimi są telefony. Nie pasuje, to zamieniam na inny. I tak w kółko.