WIELKI PROBLEM :(

• 3 Odpowiedzi
  • 569 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 11, 2006, 19:42:33 »
Witam!

Instalowalem dzisiaj na swoim SPV C500 rozne programy ... udalo mi sie nawet scrakowac program FIZZ TRAVELLER :) - jesli ktos chce moge wyslac Serial No. !!! Instalowalem wiele i wszystko bylo dobrze, do momentu kiedyzainstalowalem POCKET MUSIC 2.0 - problem polega na tym ze wszystkie pliki mp3 nie chca sie teraz otworzyc :( Pocket Music odinstalowalem, jednakze nawet przy pomocy WM PLayer Mobile 10 nie moge ich odtworzyc :) Pojawia sie komunikat " NIE MOZNA ODTWORZYC PLIKU. PLIK JEST USZKODZONY LUB JEGO FORMAT NIE JEST OBSLUGIWANY PRZEZ ODTWARZACZ" :( Co teraz robic? Odinstalowalem WMPlayera i aktualnie nie mam zadnego programu to mp3 ... czy moge prosic Was o pomoc :( ? Potrzebuje i porady i jakiegos programu - najlepiej tego co byl na samym poczatku, a wiec WMPlayer Mobile 10 ...

Problem pojawil sie takze z ustawieniem mp3 jako dzwonkow, wiem jak to zrobic, ale gdy ustawiam mp3 jako dzwonek nie ma zadnej reakcji :(

Prosze o POMOC !!!

*

elektryk

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2006, 19:58:04 »
to teraz uwazaj zlodzieju paskudny. zaraz administracja cie wykonczy. a do ciebie przyjda panowie w szarych plaszczach, bo kradniesz. zgnijesz za kratami, zlodzieju!!!

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2006, 20:00:42 »
A wiesz, że łamiesz regulamin? Poczytaj sobie najpierw regulamin Forum i dopiero później zamieszczaj jakiekolwiek wypowiedzi.

poza tym:
KUP SOBIE LEGALNE OPROGRAMOWANIE ! ! !
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2006, 22:28:13 »
PHILIPeurobasket
zamykam
i polecam zapoznanie się z regulaminem :wkurzony:  :kill: