Blokada Klawiatury!!!!

• 6 Odpowiedzi
  • 917 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Blokada Klawiatury!!!!
« dnia: Marzec 24, 2006, 16:53:51 »
Witam
Mam HTC Sonata (T-mobile SDA) i nie wiem jak sie blokuje klawiature w nim, czy ktos moze mi pomóc? aha przy okazji chciałbym sie tez dowiedziec jak sie zmienia homescreen w WM 2003 se, czy jest potzrebny jakis program , dopiero niedawno go kupiełem i narazie jest on czarną magią dla mnie.
Z gory dziekuje za odpowieź

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Blokada Klawiatury!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 24, 2006, 17:15:35 »
z pytaniami nt. SDA to najlepiej do działu  :arrow:  MS Smartphone Ogólnie
do zmiany homescreena nie jest potrzebny dodatkowy soft  :wink:

i przeniesione  :)

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
Blokada Klawiatury!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 24, 2006, 17:15:42 »
Przytrzymaj czerwona sluchawke lub nacisnij klawisz power, wyskoczy Ci menu i tam wybierasz Key Lock choc oczywiscie pierwsza opcja jest 100 razy bardziej wygodna ;)

Przenosze do odpowiedniego dzialu..

Blokada Klawiatury!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 24, 2006, 17:35:16 »
dzieki za odpowieź i wyrozumiałosc ;) ale nadal nie wiem jak mam zainstalowac inne niz standardowe homescreeny!!

Blokada Klawiatury!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 24, 2006, 19:35:49 »
Gotowe homescreeny kopiujesz do Storage\Application Data\Home. Znajdziesz ich od groma na internecie. Jak chcesz robić sam to musisz przeczytać specyfikację pliku xml

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnppcgen/html/sp02homescreen.asp

Blokada Klawiatury!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 25, 2006, 13:33:50 »
Tutaj:
http://maniac.fschreiner.de/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,4/Itemid,3/
jest bezpłatny programik pt. Automatic KeyLock, do WM2003 albo WM5, jest też polska nakładka na niego.

Blokada Klawiatury!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 25, 2006, 13:44:47 »
Dzieki wszystkim za pomoc, mam teraz pytanie z innej beczki, nie moge ustawic dzwonków w formacie mp3 probowałem juz kopiowac je do roznych folderów i nic to nie daje,czytałem o tym troche i dochodze po mału do wniosku ze nie moge ich ustawic w takim formacie na WM 2003se (w T-mobile SDA) aha jeszcze jedno czy ktos mogłby mi przesłac spolszczenie do WM 2003se
version 4.21.1088 (build 14132)
Manufacturer 1.1.23.103
Microsoft 4.21.14132.0
moze ktos akurat ma!!
Jezeli potrzeba wiecej na temat wersji mojego wina to prosze napisac.
mam nadzieje ze mi pomoze
dzieki