Witam wszystkich serdecznie na forum. Jestem tutaj pierwszy raz, także prosiłbym o odrobinkę wyrozumiałości...

Posiadam SPV 3000 z Orange, planowałem sprzedać go i kupić HP 6515, jendak ktoś mi to odradził (słusznie???). Tak więc zastanawiam się nad zakupem odbiornika GPS na bluetooth... Tutaj rodzi się pytanie, jaki model wybrać? Czy ktoś z uzytkowników SPV może się wypowiedzieć na temat współpracy tego urządzenia z GPS-em? Podać jakieś konkretne , dobrze śmigające modele?

A może lepiej kupić coś innego z wbudowanym GPS? Co byście mi polecili? Dodam, że z samego SPV jestem zadowolony, zakochałem się w jego klawiaturze QWERTY, pozatym bateria trzyma tyle ile w poprzedniej komorce, co jest niewątpliwie sukcesem przy bardzo intensywnym używaniu i wielkości LCD... Jednak trochę martwią mnie posty nt jego mułowatości podczas współpracy z automapą... Ile w tym racji? Jak zachowuje się sama automapa? Działa płynnie zakładając , że nie uruchamiamy innych aplikacji jednocześnie (może za wyjątkiem telefonu)? Za wszelkie porady, sugestie będę wdzięczny