SPV M3000 a GPS na bluetooth - jaki??

• 1 Odpowiedzi
  • 644 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 28, 2006, 16:14:41 »
Witam wszystkich serdecznie na forum. Jestem tutaj pierwszy raz, także prosiłbym o odrobinkę wyrozumiałości... :) Posiadam SPV 3000 z Orange, planowałem sprzedać go i kupić HP 6515, jendak ktoś mi to odradził (słusznie???). Tak więc zastanawiam się nad zakupem odbiornika GPS na bluetooth... Tutaj rodzi się pytanie, jaki model wybrać? Czy ktoś z uzytkowników SPV może się wypowiedzieć na temat współpracy tego urządzenia z GPS-em? Podać jakieś konkretne , dobrze śmigające modele? :) A może lepiej kupić coś innego z wbudowanym GPS? Co byście mi polecili? Dodam, że z samego SPV jestem zadowolony, zakochałem się w jego klawiaturze QWERTY, pozatym bateria trzyma tyle ile w poprzedniej komorce, co jest niewątpliwie sukcesem przy bardzo intensywnym używaniu i wielkości LCD...  Jednak trochę martwią mnie posty nt jego mułowatości podczas współpracy z automapą... Ile w tym racji? Jak zachowuje się sama automapa? Działa płynnie zakładając , że nie uruchamiamy innych aplikacji jednocześnie (może za wyjątkiem telefonu)? Za wszelkie porady, sugestie będę wdzięczny :)

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 28, 2006, 16:25:55 »
http://pdaclub.pl/forum/search.php
prosze wpisac w pierwsze pole:

M3000 AND GPS

bylo juz kilka watkow na ten temat
Be more digital.