spv c600, pliki avi, internet

• 6 Odpowiedzi
  • 633 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 11, 2007, 09:13:52 »
od wczoraj jestem jego posiadaczem, zdjałem blokady.pierwsze co mi się nie powiodło to instalacja programu TCPMP,wyskakuje błąd że nie jest to prawidłowa aplikacja windows ce. Program potrzebuje do odtwarzania plików avi bo WMP ich nie odtwarza a przecież powinien.może ściągnąłem jakiś nie taki plik,znalazłem link do niego tu na forum ale nie idzie go przez telefon pobrać,wyskakuje komunikat w stylu "plik nie może zostać odtworzony przez to urządzenie? wyskakuje to w momencie kiedy powinno rozpocząć się pobieranie. Ogólnie z tego co widzę to czasami da się coś pobrać a czasami nie.Czy jest jakaś alternatywą dla IE?Tak żeby obsługiwała ramki no i mozna było pobierać wszystkie pliki

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 11, 2007, 09:37:27 »
czy działa u was strona www.gazeta.pl ,u mnie ląduje się do połowy po czym wyskakuje błąd

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 11, 2007, 09:59:23 »
A instalowałeś caba na telefonie lub exe przez Active Sync? Bo możliwe że pomyliłes instalki i wrzuciłeś exe do telefonu i dlatego wyskoczył Ci ten błąd.

Do IE jest alternatywa, np. Opera mini, ale osobiście jej nie używałem, poszukaj na forum, bo był ten temat poruszany.

Gazeta.pl działała bezproblemowo.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 11, 2007, 12:24:57 »
faktycznie pomyliłem. udało mi się zainstalować ale mam kolejny problem, podczas odtwarzania video co chwile przerywa...co zrobić żeby nie przerywało?

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 11, 2007, 12:37:47 »
zmniejszyć rozmiar filmów

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 11, 2007, 12:53:01 »
Cytat: "bikekowal"
zmniejszyć rozmiar filmów

Gdzie to zmniejszyć, w telefonie,programie?czy zrobić coś z plikiem przed przesłaniem na komórkę?

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 11, 2007, 14:48:49 »
dokładnie robisz to przed wrzuceniem pliku do telefonu. Służy do tego np. smart movie converter