SP e100 - problem z instalacją programów?!

• 1 Odpowiedzi
  • 596 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 18, 2006, 11:38:26 »
Witam
W związku z tym że jest to mój pierwszy temat (z ukrycia obczytałem praktycznie całe forum) nie chciałbym powielać tego samego pytania co inne osoby jednak nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na mój problem więc postanowiłem zapytać bezposrednio was o radę.

Problem wygląda tak, mam sp e100, posciaganbe wszytskie blokady, wgrałem explorera itp jednak mam problem z wgrywaniem do tel. gier czy niektórych programów, tzn uruchamiajac instalachę .exe z kompa wszystko idzie ok do momentu kiedy to wyskakuje komunikat w komputerze zeby
"sprawdzic czy na ekranie nie jest wyświetlany opis dodatkowych czynnosci wymaganych do zakonczenia intalacji"...niestety nic na ekranie telefonu się nie wyświetla :roll:  ..wiem że powinnno wyskoczyc zapytanie gdzie zaintsalowac program, pamiec tel czy karta pamieci, jednak u mnie nic sie nie pojawia  :?

Drugi problem jest z programami/grami .cab, wyczytalem ze trzeba taki program najpierw skopiowac do tel (obojetnie czy na karte czy w pamiec tel.) a potem przez menedżera zainstalowac, jednak u mnie otwierajac folder z programem/grą typu .cab przez menedżera wyświetlają sie tyko  pliki których nie można w żaden sposób uruchomić?! :cry:

..1 pytanie, jak sprawdzic w telefonie jakie mam oprogramowanie, bo nie wiem czy jest sens żeby wgrywac nowszy rom?!

...2 pytanie, który plik w tel. odpowiada pamieci kontaktów, chciałbym go sobie zrzucić do kompa zeby meic zabezpieczenie gdyby w razie awarii wykasowało mi wszystkie numery?!

*

Offline Pele^^

• 588
    • http://www.pele.go.pl
  • Sprzęt: °SE_W995 °NDS_Lite
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2006, 14:22:37 »
ad 1. klikasz START/USTAWIENIA/INFORMACJE i tam powinny byc informacje na temat wersji oprogramowania
°Sony Ericsson W995 + R1HA035 CID 81 RED + RODRIGUEZ HDX 3.0 FINAL + Sennheiser MX 760 + Sandisk MemoryStick Micro 8GB 
°Nintendo DS Lite + EDGE DS + Kingston MicroSD 2GB

... T-Mobile SDA -> SPV C600 -> SE D750i -> SE K550i - SE K810i -> SE W995