moje propozycje w stosunku do 1.89
1 mozliwosc archiwum rozmow -> .txt na sd niech sie robi w katalogu wybranym / okreslonym
2 skrolowanie rozmowy ( uciekaja mi komunikaty ktore ktos wyslal szybko po sobie ( a moze nie umiem do nich sie dostac ? ) nie ma mozliwosci zrobienia scroola ? ( moze juz jest ale mi umknelo w czasie czytania )
3 okieneke si enie da z tego co piszesz, ale moze jakis mechanizm, szybkiego przerzucania sie pomiedzy rozmowami ( klawisz jakis ? )
4 nick osoby do ktorej piszesz w oknie edycji z automatu, lub w jakis status bar.
5 haslo do swojego numeru za gwiazdkami ( ktos wezmie telefon i po numerze )
To chyba tyla jak na teraz..
ad1. bedzie sie zgrywac do katalogu glownego SmartGadu (na razie nie widze potrzeby kombinowania i wgrywania niewielkich plikow TXT na SD)
ad2. Skrolowanie automatycznie obsluguje niby interfejs automatycznie, ale jakos nie chce tego robic

tak jak z wibracjami, ktore tez sie latwo obsluguje ale cos mi nie dzialaja
ad3. masz jakis pomysl na przerzucanie sie miedzy oknami? (napisz jakas specyfikacje jakbys dokladnie to widzial to sie sprobuje zaimplementowac - ja nie mam pomyslu

ad4. Przeciez nick osoby i jej numer gg jest w status bar w oknie rozmowy (nie rozumiem Twojego problemu)
ad5. Poprawione od wersji 1.90 sa juz gwiazdki

jesli ktos ma jakies pomysly to najlepiej lapac mnie na gg (najszybciej) 463677 lub mailowo carnil(at)web4.us bo na forum nie zagladam za czesto

pozdrawiam uzytkownikow