pusta lista Remove Programs....

• 4 Odpowiedzi
  • 605 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline baas

• 20
« dnia: Wrzesień 19, 2005, 22:55:41 »
przekroczyłem magiczną liczbę 50 zainstalowanych programów w swoim mpx220 i wiecie co się stało... nie mogę teraz niczego odinstalować z poziomu telefonu - i tutaj mam problem ponieważ nie korzystam z peceta czyli nie mogę skorzystać z activesynca, żeby odinstalować cokolwiek ze swojego smartphona...

mam pytanie - czy ktoś wie jak to zrobić bez activesynca z poziomu telefonu? czy ten bug jest jakoś do obejścia?

Pomocy:)

*

Offline darekkot

• 705
  • Sprzęt: Acer n311,HTC Touch Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2005, 08:34:17 »
Sprobuj w rejestrach na chwile usunac 1 wpis o zainstalowanych programow. Jesli jest jak mowisz, to powinienes widziec pozostale.
HTC Touch Pro,ROM: Lite v.3.0 by qsqa,Radio: 1.02.25.28

*

Offline baas

• 20
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2005, 10:12:32 »
dzięki za odpowiedź... ale proszę jaśniej:) nie miałem do tej pory przyjemności grzebania w rejestrach i nie wiem jaki 1 wpis mam usunąć i gdzie...

*

Offline darekkot

• 705
  • Sprzęt: Acer n311,HTC Touch Pro
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 20, 2005, 10:59:33 »
HKLM\Security\AppInstall
HTC Touch Pro,ROM: Lite v.3.0 by qsqa,Radio: 1.02.25.28

*

Offline baas

• 20
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 20, 2005, 12:58:54 »
nigdy nie bawiłem się rejestrem - dlatego proszę o podpowiedź krok po kroku - mam zainstalowany PHM Registry Editor - wchodzę do podanej przez Ciebie ścieżki, widzę paczki z zainstalowanymi programami i co dalej? skasować nie można - pisze że unable to perform this operation - tak samo jeżeli chcę przeprowadzić jakąkolwiek zmianę na teczce AppInstall

cokolwiek próbuję zmienić - np. wchodząc do Values poszczególnego programu - wyskakuje mi informacja o niemożności przeprowadzenia operacji

boję się coś spaprać a nie uśmiecha mi się hard reset i utrata wszystkich danych w telefonie - a nie mam na razie pod ręką peceta z xp i activesync

proszę o wyrozumiałość;)

[Dodano: 2005-09-20 17:02:27]
..... poza tym czy to prawda że nie da się usunąć z poziomu peceta poprzez activesync tych programów które zainstalowane były z karty???... to bym się załatwił na cacy... wszystkie programy instalowane były z miniSD