program potrzebuje do wrzucania filmów na tel

• 11 Odpowiedzi
  • 1475 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 14, 2005, 18:27:51 »
witam ma ktos program lub wie z kad scignac program to spv cllasic zeby wrzuca filmy na tel (moze ktos wie gdziem moge scignac bete playera)

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2005, 18:46:14 »
moze sproboj wyedytowac tego posta albo napisac od poczatku tylko po polsku..

*

Offline Pieszy

• **
  • 226
    • Studio reklamy piMolti
  • Sprzęt: HTC Magic
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 15, 2005, 08:27:48 »
Faktycznie niebardzo wiadomo o co chodzi... Ale z tego co się domyślam to chodzi ci pewnie o to jak wgrać film na komórkę... Popraw mnie jeśli się mylę. A beta player.... Google twoim przyjacielem :)
Jurajski Klub Alfa Romeo www.jkar.pl
Studio Reklamy PiMolti - www.pimolti.pl

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 17, 2005, 12:49:55 »
ten program nazywa się ActiveSync...

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 18, 2005, 19:24:35 »
tak to jest to

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 18, 2005, 19:37:00 »
Cytat: jamal90
tak to jest to
www.microsoft.com :P

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 02, 2005, 07:57:47 »
A powiedzcie mi gdzie, do jakiego katalogu wrzucić film, bo umieszczałem go już w wielu miejscach i Media Player widzi cały czas tylko swój filmik demo. Wgrałem też coś takiego jak PV Player, ale tam też nie wybiera się ścieżki dostępu :(

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 02, 2005, 09:31:05 »
Napisz jaki to film... jak to jest AVI lub MPEG to otworzysz go tylko przy pomocy BetaPlayera (aka The Core Pocket Media Player). Jesli to WMV to wrzuc go do My Documents i otworzy go Windows Media Player.

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 02, 2005, 16:44:30 »
No rzeczywiście jak wgrałem sobie WMV do Moich dokumentów to widzi ten plik i nawet odtwarza :) tylko że bardzo się tnie... nie trzeba go czymś skompresować tak jak Divix'a? I jeszcze drugie pytanie - jak chce instalować Beta Playera to wypisuje "instalation failed. The program or setting cannot be installed because it is not digitally signed with a trusted certificate. Pleas contact your service provider for more information." I tak mi robi przy różnych wersjach tego programu, może jest gdzieś link do działającej wersji.

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 02, 2005, 17:11:26 »
w tym wypadku nie pomoze inny link do beta player(chyba ze jest wersja podpisana cyfrowo), z tego co napisales wnioskuje ze masz blokade m$ szchitu

« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 06, 2005, 10:33:20 »
W takim razie jakim programem zmniejszyć filmy WMV aby ładnie szły? Napisz mi też co to jest ten m$szchit (bo kojarzy się dziwnie :)) i czy można to ominąć.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 06, 2005, 10:45:41 »
Masz zalozona blokade Microsoftu. Natomiast co do filmow to zainstaluj sobie Windows Media Encoder (darmowy soft do pobrania z Microsoftu) i tam bedziesz mial w opcjach tworzenia filmow mozliwosc wybrania formatu docelowego (PDA / Smartphone).